Uncategorized, ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ

Ένα νέο προϊόν του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα!

Το “θες Ξυνόγαλα” είναι το νέο προϊόν του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα που από σήμερα βρίσκεται στους αυτόματους πωλητές, αλλά και στο δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων πώλησης των προϊόντων του ΘΕΣγάλα. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό, αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερο προϊόν, που παράγεται από το φρέσκο γάλα των παραγωγών του Συνεταιρισμού μας και αποτελεί ένα πρώτης τάξεως ρόφημα για όλη την οικογένεια.

Έχει χαμηλά λιπαρά και μοναδική, παραδοσιακή γεύση που θα ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς καταναλωτές. Προπάντων όμως έχει τη σφραγίδα ποιότητας του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα που εμπιστεύονται χιλιάδες καταναλωτές, καθημερινά.
Το “θες Ξυνόγαλα” έχει χαμηλά λιπαρά (1,5%) και η διάρκεια ζωής του είναι 12 ημέρες. Στα καταστήματα μας θα το βρείτε συσκευασμένο, σε χάρτινη συσκευασία με περιεχόμενο 500ml.

Όπως όλα τα προϊόντα ΘΕΣγάλα, το “θες Ξυνόγαλα” ακολουθεί όλες τις διαδικασίες ποιότητας και ασφάλειας, είναι εξαιρετικά γευστικό και παρασκευάζεται στην Ελλάδα με βάση το φρέσκο γάλα του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα.

Previous ArticleNext Article