Uncategorized

Στις 14 Μαΐου ο 3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Δάσους Κουρ

Ο Σύλλογος Φίλων Δάσους Κουρί, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου και ο ΕΟΣ Αλμυρού υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ διοργανώνουν τον 3ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού.  Θα διεξαχθούν αγώνες δρόμου αποστάσεων 10χλμ , 5χλμ καθώς και 1000 μέτρων για παιδιά. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δάσος Κουρί Αλμυρού στις 14 Μαΐου 2017 και ώρα 9:30πμ. Πρωταρχικός σκοπός του αγώνα είναι όλοι οι συμμετέχοντες να απολαύσουν τη φύση και το τρέξιμο στο πανέμορφο δάσος, αφήνοντας εκτός προτεραιότητας τους αγωνιστικούς στόχους. Προϋπόθεση για να συμμετέχουν στον αγώνα να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό και τρέχουν με δική τους ευθύνη.

 Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά μέσω  της ιστοσελίδας  www.voloshalfmarathon.gr(http://www.voloshalfmarathon.gr/3os-laikos-agonas-dromou-dasous-kouri-al…) και εδώ https://goo.gl/forms/UbFkUwBgV55FvBbM2  . Δηλώσεις συμμετοχής  γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν. Πληροφορίες στα τηλέφωνα Δεληζήσης Γιάννης 6936868635  και Κυριαζής Κώστας 6994583137 και στο sdyvolou@gmail.com

Αποστάσεις – Ηλικίες

i. Αγώνας 10χλμ: γεννηθέντες 1998 και μεγαλύτεροι
ii. Αγώνας 5χλμ: γεννηθέντες 2003 και μεγαλύτεροι
iii. Αγώνας 1000μ: γεννηθέντες 2004 και μικρότεροι

Υπέυθυνη Δήλωση
Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να υπογράψουν ηλεκτρονικά, κατά την εγγραφή τους, την δήλωση που αναφέρει ότι:
“Δηλώνω ότι έχω εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό και είμαι υγιής για να συμμετέχω στον αγώνα. Συμμετέχω στον αγώνα με ευθύνη μου, και παραιτούμαι από κάθε διεκδίκηση αποζημίωσης για ατύχημα που μπορεί να συμβεί στον αγώνα. Αποδέχομαι οποιαδήποτε ανάρτηση του ονόματός μου και του έτους γέννησης στα αποτελέσματα, καθώς και σε ρεπορτάζ και σε δελτία τύπου . Αποδέχομαι τη μετάδοση οπτικοακουστικού υλικού, φωτογραφιών και βίντεο από τον αγώνα, όπου μπορεί να περιλαμβάνεται η εικόνα μου.” Η  Υπεύθυνη Δήλωση για τους ανηλίκους υπογράφεται  από γονέα ή κηδεμόνα και κατατίθεται εκτυπωμένη στη γραμματεία τη μέρα του αγώνα για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής . Θα υπάρχουν υπεύθυνες δηλώσεις και την ημέρα του αγώνα αλλά για την αποφυγή καθυστερήσεων καλό είναι να την έχετε ήδη έτοιμη. Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση από εδω  https://drive.google.com/file/d/0B3Q-DHgbBoXNZF9xblN4MFMwVzQ/view?usp=sh…

 Διαδρομή- Τοποθεσία
Οι αγώνες θα διεξαχθούν μέσα στο χώρο του Δάσους Κουρί Αλμυρού.

 Έπαθλα- Απονομές
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια(ξύλινα) . Απονομή επάθλων θα γίνει στους τρεις πρώτους νικητές και τις τρείς πρώτες νικήτριες των αγώνων.

Πρόγραμμα Αγώνων

8:00 – 09:15 Λειτουργία γραμματείας για παραλαβή αριθμών
09:30 εκκίνηση αγώνων 1.000μ
09:45 εκκίνηση αγώνων 5χλμ και 10χλμ
Tελετή απονομής μετά το τέλος των αγώνων

Από την Οργανωτική Επιτροπή

-Το event στο facebook: https://www.facebook.com/events/127991254407491/

Previous ArticleNext Article