ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ

Kids Summer Camp by Independance Studio

Μετά την περσινή επιτυχία συνεχίζει για δεύτερη φορά, απευθυνόμενη στους μικρούς μας φίλους και τους εργαζόμενους γονείς. Μετά το πέρας τη σχολικής περιόδου και για 3 συνεχόμενες εβδομάδες , οι πόρτες της σχολής μας θα είναι ανοιχτές κάθε πρωί από Δευτέρα έως και Πέμπτη από τις 9.00 έως τις 14.00 για τους μικρούς μας φίλους. Κατά τη διάρκεια των ωρών αυτών, παιδιά 5-12 ετών θα απασχολούνται στους χώρους της σχολής μαθαίνοντας διαφορετικά είδη χορού, ασκώντας το σώμα τους, περνώντας την ώρα τους δημιουργικά με κατασκευές και χειροτεχνία, μαθαίνοντας για άλλους πολιτισμούς, διατροφή και άλλα αντικείμενα που θα τα βοηθήσουν να ανοίξουν τους ορίζοντές τους, να εκτονωθούν, να κοινωνικοποιηθούν και να γνωρίσουν το σώμα τους.
Μέσα από ένα πρόγραμμα που θα διαφοροποιείται από ημέρα σε ημέρα αλλά και κάθε εβδομάδα εντάσσοντας διαφορετικά και ενδιαφέροντα αντικείμενα, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν επίσης πολλά διαφορετικά είδη χορού που περιλαμβάνονται και στο κανονικό πρόγραμμα της σχολής μας όπως

  • Zumba Kids,
  • Latin International (Rumba, Chacha, Jive, Samba, Paso Doble),
  • Κοινωνικούς Latin χορούς (Salsa, Bachata, Merengue),
  •  Hip Hop,
  • Dancehall,
  •  Dance Flexibility,
  • Aerial Flow Yoga

Λήξη συμμετοχών: 10 Iουνίου 2017.
Έναρξη Summer Camp: Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017.
Λήξη Summer Camp: Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017.

Δώστε την ευκαιρία στο παιδί σας να απασχοληθεί δημιουργικά το καλοκαίρι σε ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη καταρτισμένων δασκάλων. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο πρωί 12.00-14.00 ή απογεύματα Δευτέρα έως Παρασκευή 18.00-22.00 με τη γραμματεία της σχολής μας στο τηλέφωνο 24210 23359.

Καλό δημιουργικό καλοκαίρι!!!

Previous ArticleNext Article