Βόρεια Εύβοια, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Παραλία Καστρί: Ο παράδεισος είναι εδώ

Πρόκειται για ένα μικρό χωριό δίπλα  στις Γούβες (2,5 χιλιόμετρα απόσταση).  Βρίσκεται  χτισμένο σε υψόμετρο 100 περίπου μέτρων, με θέα προς το Αιγαίο Πέλαγος, και τις ανατολικές ακτές του Πηλίου. Η παραλία Καστρί έχει πάρει το όνομα της από τον οικισμό Καστρί. Είναι μια παραλία η όποια γνωρίζει άνθιση τα τελευταία χρόνια λόγω της φυσικής ομορφιάς που διαθέτει. Ο συνδυασμός του δάσους με την καταγάλανη θάλασσα είναι μοναδικός, στο κάτω μέρος του  χωριού στην παραλία Καστρί θα βρείτε ωραία και καθαρή θάλασσα  να απολαύσετε το μπάνιο  σας.

 

Που θα μείνετε: 

Kastri House

Για όσους αναζητούν διαφορετικές διακοπές κοντά στη φύση το Κastri Houses αποτελεί την ιδανική επιλογή. Το Κastri Houses βρίσκεται 10 μέτρα από την παραλία. Αποτελείται από 6 αυτόνομα σπιτάκια με δυνατότητα για φιλοξενία από 4 έως 7 άτομα. Διαθέτει ισόγεια σπίτια για 4 άτομα και διώροφα για 6 ή 7 άτομα. Όλα τα σπίτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις και διαθέτουν όλα τζάκι.

Τηλέφωνα: 2226040382   6977080643

 

Που θα φάτε:

Εξοχική Ταβέρνα “Το Ακρογιάλι”

Στον ίδιο χώρο λειτουργεί και η ταβέρνα ΄΄ Το Ακρογιάλι ΄΄ όπου μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα ψάρια από της ψαριές των ντόπιων σε συνδυασμό πάντα με το απαραίτητο ουζάκι ή τσιπουράκι. Με την συντροφιά του ιδιοκτήτη μπορείτε να απολαύσετε κυνήγι στο βουνό και ψαρέμα με την βάρκα ή ακόμα και υποβρύχιο ψάρεμα κατόπιν συνεννόησης και κατά την διάρκεια της διαμονή σας.

Previous ArticleNext Article