Αθλητικά, Λάρισα

Tέλος ο Πάους, πρόστιμο στους παίκτες της ΑΕΛ

Παρελθόν απ’ την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ θα αποτελέσει άμεσα ο Αντρέ Πάους. Οι “βυσσινί” εξέδωσαν ανακοίνωση και γνωστοποίησαν πως ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Σωτήρης Μάρκου βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Ολλανδού τεχνικού για την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας. Η ΑΕΛ βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας, ύστερα από τρεις αγωνιστικές, με μόλις ένα βαθμό, έχοντας, μάλιστα δεχθεί δύο “τεσσάρες” από Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Αυτός είναι, άλλωστε, κι ο λόγος που οι διοικούντες την ομάδα αποφάσισαν να τιμωρήσουν με πρόστιμο που αντιστοιχεί στο 10% των ετήσιων αποδοχών τους όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον αγώνα με την Ένωση. Το πρόστιμο θα χαριστεί μόνο εφόσον στα πέντε επόμενα παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώσουν τουλάχιστον 8 βαθμούς (Ατρόμητος εντός, Πανιώνιος εκτός, ΠΑΟΚ εντός, Παναθηναϊκός εκτός, Πλατανιάς εκτός).

Η ανακοίνωση:

1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ΠΑΕ ΑΕΚ τιμωρούνται με πρόστιμο που αντιστοιχεί στο 10% των ετήσιων αποδοχών τους. Το πρόστιμο θα χαριστεί εφόσον στα 5 επόμενα παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώσουν τουλάχιστον 8 βαθμούς (Ατρόμητος εντός, Πανιώνιος εκτός, ΠΑΟΚ εντός, Παναθηναϊκός εκτός, Πλατανιάς εκτός).

2. Σε διαπραγματεύσεις με τον προπονητή κ. Paus και τον εκπρόσωπο του κ. Πούλλη βρίσκεται ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Σωτήρης Μάρκου για την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας.

3. Η ΠΑΕ ΑΕΛ από σήμερα βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης νέου προπονητού.

sport24.gr

Previous ArticleNext Article