Μαγνησία, ΠΑΙΔΙ

Παίδων Δράσεις στο Βόλο

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου , από τις 10:00 π.μ έως 1:00 μ.μ και στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας , η εθελοντική διαδικτυακή ομάδα του Νομού μας «Μαμάδες Ν.Μαγνησίας» σε συνεργασία με τους φορείς : «Ποδηλατοδράσεις» , «Εκπαιδευτικό κέντρο Ρομποτικής & Πληροφορικής ΑΤΟΜ» , «Θεατρίνη – Παιδικά πάρτυ» και την Νατάσα στις χειροτεχνίες , διοργανώνουν μία εκδήλωση για τα παιδιά στον φιλόξενο «Πολυχώρο Τσαλαπάτα» .

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και, μέσω μίας πρώτης γνωριμίας , να διδαχθούν την κυκλοφοριακή αγωγή (Απαραίτητη προϋπόθεση τα παιδιά να διαθέτουν ποδήλατο και κράνος ) , τις ποδηλατικές δεξιότητες , την ρομποτική μέσω κατασκευών με τουβλάκια Lego , να δημιουργήσουν όμορφα κολάζ , να ζωγραφίσουν, καθώς επίσης , να απολαύσουν την ζωγραφική προσώπου (face painting) και να αποκτήσουν τις δικές τους μπαλονοκατασκευές.

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο του Πολυχώρου Τσαλαπάτα, μπροστά από τον χώρο του Ιταλικού εστιατορίου «Basilico» , όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν τον πρωινό τους καφέ ή αναψυκτικό με προσφορές για μικρούς και μεγάλους.

Όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στις δραστηριότητες , θα λάβουν μέρος στην κλήρωση των δώρων μας . Η Εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλα τα παιδιά , γονείς και κηδεμόνες , συγγενείς και φίλους , με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ σε όλες τις δραστηριότητες.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας: Πολυχώρος Τσαλαπάτα, Basilico – cucina & pizza italiane, Aerial Destination (κάλυψη της εκδήλωσης μέσω Drone), «Χάρις» Τυροπιτάδικο, και το «Βιβλιοπωλείο – Τυπογραφείο «Καλοστύπης Ο.Ε». Σας περιμένουμε με χαρά να χαλαρώσουμε , να διασκεδάσουμε και να περάσουμε μαζί , ένα υπέροχο και δημιουργικό Κυριακάτικο πρωινό!

Για περισσότερες πληροφορίες στις σελίδες στο Facebook : 

Μαμάδες Ν.Μαγνησίας, Ποδηλατοδράσεις, Εκπαιδευτικό Κέντρο Ρομποτικής και Πληροφορικής ΑΤΟΜ, Παιδικά Πάρτυ – Θεατρίνη, Πολυχώρος Τσαλαπάτα, Basilico cucina & pizza italiane Volos, Καλοστύπης Ο.Ε., Τυροπιτάδικο “Χάρις”, Aerial Destination
Previous ArticleNext Article