ΕΚΘΕΣΕΙΣ, Ελλάδα

Δυναμικά συνεχίζει η 82η ΔΕΘ

Όταν ο Πόντος συνάντησε την Κρήτη, η 82η ΔΕΘ γέμισε παράδοση, χορό και μουσικές που συγκίνησαν. Πλήθος κόσμου έσπευσε για να απολαύσει την ιδιαίτερη μουσική συνάντηση των αδερφών Τσαχουρίδη με τους αδερφούς Στρατάκη, στη σκηνή των music events της ΔΕΘ. Οι ήχοι από την ποντιακή και την κρητική λύρα συνεπήραν τους χιλιάδες επισκέπτες, ενώ οι παραδοσιακοί χοροί ξεσήκωσαν το κοινό. Μάλιστα, στο πλαίσιο της συναυλίας η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo τίμησε για την πολυετή προσφορά του στη μουσική τον τροβαδούρο της Κρήτης, Βασίλη Σκουλά.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ κινεζικών και ελληνικών επιχειρήσεων στο περίπτερο 15, ενώ δυναμική είναι η παρουσία των 43 επιμελητηρίων από όλη τη χώρα με 360 επιχειρήσεις και προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το ωράριο της 82ης ΔΕΘ τις καθημερινές είναι 16:00 με 22:00.

Την 82η ΔΕΘ στηρίζει πλειάδα χορηγών και συνεργατών:

Η QATAR, Επίσημος Αερομεταφορέας της 82ης ΔΕΘ, η ΔΕΗ, η Εθνική Τράπεζα, η Γιαννίρης ΑΕ, με τα Peugeot να είναι τα Επίσημα Αυτοκίνητα της 82ης ΔΕΘ, η Nestle Ελλάς, η Μαλαματίνα, χορηγός των συναυλιών, η εταιρεία «Λιμουζίνες Greece Vips», Χορηγός Μετακινήσεων των συναυλιών, τα ξενοδοχεία Μediterranean & Grand Hotel Palace του Ομίλου Luxury Hotels, Επίσημα Ξενοδοχεία των συναυλιών, η εταιρεία Σαμιωτάκης, χορηγός catering των συναυλιών, οι Singular Logic, MLS και Icap και οι Χορηγοί Επικοινωνίας.

 

Previous ArticleNext Article