Αθλητικά

Ευρωπαϊκά ντέρμπι και τελικός ευρωμπάσκετ!

Με αρκετά ντέρμπι στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το μεγάλο (εντάξει και το μικρό) τελικό του Ευρωμπάσκετ πάμε την Κυριακή μας.

Όσα ντέρμπι δεν είχε το Σάββατο, μας τα προσφέρει η Κυριακή. Γεμάτο δυνατά παιχνίδια το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της ημέρας, ενώ για τους μπασκετικούς υπάρχει και ο τελικός του Ευρωμπάσκετ!

Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος

Ποδοσφαιρικά θ’ αρχίσουμε την περίηγηση μας και συγκεκριμένα από τη μαγευτική Σούπερλιγκ. Η μέρα αρχίζει με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης (16:00). “Καίγονται” για νίκη οι “πράσινοι” που είναι κυριολεκτικά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας! Το βράδυ (20:30) η ΑΕΚ μετά τη μεγάλη ευρωπαϊκή της επιτυχία, παίζει στη Λαμια. Εφικτό ένα “διπλό” που θα την κρατήσει στην κορυφή, αλλά όπως είδαμε και στην Τρίπολη, η Λαμία δεν είναι εύκολος αντίπαλος φέτος. Στο ενδιάμεσο έχουμε δυο ματς (18:15). Η Λάρισα παίζει με τον Ατρόμητο και ο Πλατανιάς με την Κέρκυρα.

Μεταφερόμαστε στην αγαπημένη μας Αγγλία, όπου έχουμε μόλις δυο παιχνίδια, αλλά τι παιχνίδια! Το μεσημέρι, η Τσέλσι υποδέχεται την Άρσεναλ (14:00) σ’ ένα κλασικό, Λονδρέζικο ντέρμπι! Λίγο αργότερα (18:00), η Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει την Έβερτον. Ο Γουέιν Ρούνει επιστρέφει στο “Ολντ Τράφορντ” ως αντίπαλος μετά από 13 χρόνια παρουσίας στη Γιουνάιτεντ. Πολύ ενδιαφερον, σίγουρα!

Πάμε Ισπανία, εκεί όπου η Ρεάλ δίνει ακόμα ένα δύσκολο ματς. Και με την εκκίνησή της να μην είναι και πολύ καλή, το ματς αυτό γίνεται Do or Die από νωρίς. Η “Βασίλισσα” πάει στην έδρα της εξαιρετικής φέτος, Ρεάλ Σοσιεδάδ (21:45). Πέρσι πέρασε “αέρας” από το “Ανοέτα” και η Μπαρτσελόνα έχασε βαθμούς. Φέτος όμως; Συνολικά τέσσερα παιχνίδια για την αγωνιστική του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Συνέχεια στην Ιταλία, όπου έχουμε και τα περισσότερα ματς της ημέρας. Συνολικά επτά παιχνίδια θα γίνουν για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ντέρμπι, ντέρμπι δεν έχουμε. Αλλά έχουμε πολύ δυνατά ματς. Όπως το Τζένοα – Λάτσιο. Μια Τζένοα που στο “τσακ” δεν έκοψε βαθμούς από τη Γιουβέντους, ενώ η Λάτσιο έρχεται από την “τεσσσάρα” στη Μίλαν και την ευρωπαϊκή νίκη της με ανατροπή για το Γιουρόπα! Ωραίο ματς είναι και το Σασουόλο – Γιουβέντους. Αποδυναμωμένη η Σασουόλο, αλλά στην έδρα της πάντα θα είναι επικίνδυνη. Ακόμα και για τη Γιουβέντους.

Στη Γαλλία, έχουμε τέσσερα ματς. Το θεωρητικά καλύτερο ματς της ημέρας, είναι το Παρί – Λυών. Η Παρί πάει από “πεντάρα” σε “πεντάρα” παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Η Λυών έχει κάνει “παιδομάζωμα” φέτος δείχνοντας αδύνατο να διεκδικήσει κάτι πολύ υψηλό. “Πολλά με λίγα” μυρίζει το ματς. Αυτό το παιχνίδι που όμως πραγματικά θα είναι δυνατό κι ωραίο, είναι το Ρεν – Νις. Νεανική κι ωραία η Ρεν, ανεβασμένη η Νις μετά και την πεντάρα στο Βέλγιο προχθές.

Κλείνουμε το ποδόσφαιρο με τη Γερμανια. Τρια ματς. Ωραία ματσάκια, αλλά ντέρμπι δεν έχουμε. Η Χοφενχάιμ υποδέχεται τη Χέρτα, η Λεβερκούζεν τη Φράιμπουργκ και η Ντόρτμουντ την Κολωνία.

Στο μπάσκετ, “αυλαία” θα ρίξει το Ευρωμπάσκετ 2017 με τους δυο τελικούς. Το μικρό και το μεγάλο. Ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης θα γίνει το βράδυ (21:30) ανάμεασ στη Σερβία και τη Σλοβενία. Ωραίος τελικός με πολύ σασπένς και μπόλικο ταλέντο! Μπογκντάνοβιτς από τη μια, Ντράγκιτς και Ντόντσιτς από την άλλη! Λίγο νωρίτερα (17:00) θα γίνει ο μικρός τελικός ανάμεσα σε Ρωσία και Ισπανία.

Previous ArticleNext Article