Αθλητικά

Τετάρτη γεμάτη μπάλα!

Μια Τετάρτη γεμάτη εμβόλιμες αγωνιστικές και σπουδαία ευρωπαϊκά ντέρμπι μας περιμένει!

Γεμάτη η μπάλα αναμένεται να είναι η Τετάρτη μας. Με τις εμβόλιμες αγωνιστικές στα περισσότερα τοπ πρωταθλήματα της Ευρώπης να είναι στο πρόγραμμα και μερικά σπουδαία ντέρμπι να υπάρχουν στο καλεντάρι, πως μπορούμε να πούμε το αντίθετο;

Παίζεις στην κατάλληλη εταιρεία; Γνώρισε όλες τις Εταιρείες Στοιχήματος στην Ελληνική Αγορά!

Αρχίζουμε από την Ιταλία, όπου υπάρχει και το πιο ενδιαφέρον πρόγραμμα. Συνολικά, εννιά παιχνίδια παρακαλώ! Ούτε την Κυριακή τέτοιος πλουραλισμός στη Σέριε Α. Το πρώτο ματς θα γίνει στις 19:00 όπου η Ρόμα πάει στην έδρα της Μπενεβέντο. Από κει και πέρα όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν στις 21:45. Κι εκεί είναι και το “καλό”. Τα δυο σπουδαιότερα ματς της ημέρας. Η Λάτσιο μετά την “τεσσάρα” στη Μίλαν και τα σπουδαια διπλά σε Φίτεσε και Τζένοα στο τέλος, θα υποδεχτεί τη Νάπολι, με τους “παρτενοπέι” να θέλουν να μείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα, η πρωταθλήτρια Γιουβέντους υποδέχεται τη Φιορεντίνα. Εντάξει είναι αποδυναμωμένη η Φιορεντίνα φέτος, αλλά παραμένει μια επικίνδυνη και ιστορική ομάδα.

Συνεχίζουμε με Ισπανία όπου θα γίνουν πέντε παιχνίδια. Το σπουδαιότερο ματς της ημέρας, θα γίνει στο Μπιλμπάο όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Μπιλμπάο δείχνει δυνατή στη μετά-Βαλβέρδε εποχή και το ματς με την Ατλέτικο είναι το πρώτο πραγματικά σπουδαίο τέστ. Η πρωταθλήτρια Ρεάλ μετά το σπουδαίο διπλό στη Σοσιεδάδ παίζει με την Μπέτις και η Σεβίλλη υποδέχεται τη Λας Πάλμας. Στ’ άλλα δυο ματς η Λεγανιές υποδέχεται τη Χιρόνα και η Λα Κορούνια την Αλαβές.

Από κει μεταφερόμαστε στη Γερμανία, όπου και πάλι έχουμε μια πεντάδα αγώνων για την Μπουντεσλίγκα. Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Η Ντόρτμουντ πάει στο Αμβούργο. Κυριάκος Παπαδόπουλος εναντίον Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ένα ζευγαρι που ή η Ντόρτμουντ θα κερδίζει άνετα ή δε θα κερδίζει καθόλου. Η Λεβερκούζεν του Παναγιώτη Ρέτσου πάει στην δύσκολη έδρα της Χέρτα, η Κολωνία παίζει με την Αϊντραχτ, η Φράιμπουργκ με το Αννόβερο και η Μάιντζ με τη Χοφενχάιμ.

Κλείνοντας περνάμε μια βόλτα από την αγαπημένη μας Αγγλία, όπου έχουμε και πάλι αγώνες για το Λιγκ Καπ. Οι μεγάλες (πλην Λίβερπουλ) παίζουν σήμερα. Η Τσέλσι παίζει με τη Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη, η Άρσεναλ παίζει με την Ντονκάστερ, η Σίτι πάει στην έδρα της Γουέστ Μπρομ στο “ντέρμπι” της ημέρας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μπάρτον και η Έβερτον φιλοξενεί τη Σάντερλαντ. Θα έχουμε κάποια έκπληξη; Κι αν αποκλειστεί κάποια από τις ομάδες που παίζουν θα μιλάμε για γκράντε έκπληξη!

Previous ArticleNext Article