Αθλητικά

Ενδιαφέρον διπλής κατεύθυνσης

Σε δυο ταμπλό θα παίξουμε την Πέμπτη. Από τη μια το Κύπελλο Ελλάδος κι από την άλλη η Ισπανική Λα Λίγκα

Σε δυο άξονες θα κινηθεί το ενδιαφέρον μας για την Πέμπτη. Ο ένας είναι η Λα Λίγκα, αφού είναι η μόνη από τα μεγάλα πρωταθλήματα που έχουν αγώνες και την Πέμπτη. Ο άλλος είναι το κύπελλο Ελλάδας με την τρίτη και τελευταία ημέρα της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων.

Για ρίξε μια ματιά σε όλα τα τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος!

Ας αρχίσουμε λίγο με τα δικά μας. Τα εγχώρια. Κύπελλο Ελλάδος. Φάση Ομίλων. Αγωνιστική Πρώτη. Ημέρα Τρίτη. Οι μεγάλες ομάδες (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός) έπαιξαν τις προηγούμενες ημέρες τα παιχνίδια τους για το κύπελλο Ελλάδος. Τώρα έιναι η σειρά του Πανιωνίου και του ΠΑΣ Γιάννινα να παίξουν (από τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας). Μάλιστα οι δυο σύλλογοι που “εκπροσωπούν” την Σούπερλιγκ παίζουν μεταξύ τους! Αυτό είναι και το ματς της ημέρας (16:00). Στα υπόλοιπα τέσσερα έχουμε ομάδες της Football League με το ματς που ξεχωρίζει από κει να είναι το Παναιγιάλειος – Άρης (20:30).

Στην Ισπανία και τη Λα Λίγκα έχουμε τρία παιχνίδια. Ανά μια ώρα θα γίνουν οι σέντρες των αγώνων. Στις 21:00 το Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ, στις 22:00 το Θέλτα – Χετάφε και στις 23:00 το Λεβάντε – Σοσιεδάδ. Αναμφίβολα το καλύτερο ματς είναι το Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ. Από σπουδαίες νίκες προέρχονται οι δυο ομάδε, είναι ζήτημα το αν θα τους βοηθήσει αυτό σήμερα. Ενδιαφέρον έχει βέβαια και η εμφάνιση της Σοσιεδάδ, με ερώτημα το αν θα συνεχίσει να είναι δυνατή ακόμα και μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από κει και πέρα, στα υπόλοιπα το ενδιαφέρον είναι κάπως περιορισμένο. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχουμε φτάσει στα προημιτελικά των δυο διοργανώσεων τους. Ένα παιχνίδι θα γίνει μετά τα μεσάνυχτα για το Κόπα Σουντεμερικάνα (Ντεπορτιβο Ουν. Κίτο – Φλουμινένσε). Στο πρώτο ματς κέρδισαν οι Βραζιλιάνοι της “Φλούμι’ με 1-0 και τώρα καλούνται να το υπερασπιστούν.

Previous ArticleNext Article