Αθλητικά

Ζευγάρι γεμάτο αναμνήσεις!

Στο Τορίνο ταξιδεύει ο Ολυμπιακός για να παίξει με τη Γιουβέντους. Όπως και να το κάνουμε, το συγκεκριμένο ζευγάρι προκαλεί αναμνήσεις στους έλληνες ποδοσφαιρόφιλους

Δεύτερη μέρα του Τσάμπιονς Λιγκ η Τετάρτη και το ενδιαφέρον όλων (εντός Ελλάδας) θα μεταφερθεί στο Τορίνο. Εκεί που ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Γιουβέντους, στην πρεμιέρα του Τάκη Λεμονή στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδος. Φυσικά και προσπάθεια όλων θα είναι να μην επέλθει κάποιο τραγικό αποτέλεσμα, ωστόσο όλοι ελπίζουν για το καλύτερο δυνατό. Γεμάτη ματσάρες η μέρα μας!

Πριν παίξεις, ρίξε μια ματιά στις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!

Αρχίζουμε με το ματς του Ολυμπιακού φυσικά. Γιουβέντους – Ολυμπιακός. Και μόνο η αναφορά του ονόματος αυτού του ζευγαριού, μας γεμίζει αναμνήσεις. Η έξοδος του Ελευθερόπουλου με τον αέρα και η χαμένη πρόκριση στους “4”, το τραγικό βράδυ με τα 7 γκολ στο “Ντέλε Άλπι”. Κυρίως δυσάρεστες αναμνήσεις τώρα που το σκέφτομαι. Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει εκεί στη χειρότερη δυνατή κατάσταση. Με μια ήττα-σοκ (όπως εξελίχθηκε) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με νέο προπονητή τον Τάκη Λεμονή (επιστρέφει μετά την περσινή σεζόν), αφού ο Μπέσνικ Χάσι, χαιρέτισε μετά το ματς με τον “δικέφαλο” και με αρκετά εσωτερικά προβλήματα να βγαίνουν προς τα έξω. Εκτός ομάδας μέχρι νεοτέρας ο Καπίνο, προβλήματα με τον Ένγκελς και τον χαρακτήρα του. Και λοιπά, και λοιπά. Η Γιουβέντους θέλει να “ρεφάρει” την ήττα από την Μπαρτσελόνα με 3-0 στην πρεμιέρα των ομίλων και θα επιχρειρήσει μια “καθαρή” νίκη. Δύσκολο βράδυ για το Λεμονή και τον Ολυμπιακό. Πολύ δύσκολο.

Στο πρόγραμμα έχουμε και ματς που κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι παιχνίδια ημιτελικών ή τελικών. Πρώτα θ’ αναφέρουμε το “διαμάντι του στέμματος”. Παρί Σεν Ζερμεν εναντίον Μπάγερν Μονάχου! Η Παρί της πανάκριβης επιθετικής τριπλέτας (Νεϊμάρ, Μ’Μπαπέ, Καβάνι) και των εσωτερικών προβλημάτων υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου και τον Κάρλο Αντσελότι. Προβλέπεται σπουδαίο παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στη μάχη της πρώτης θέσης του ομίλου. Οι Γάλλοι είναι το φαβορί, αλλά μετά από καιρό θα δούμε την Μπάγερν σε ματς που θα βρει χώρους. Ενδιαφέρον.

Το άλλο σπουδαίο ματς είναι το Ατλέτικο – Τσέλσι. Ενδιαφέρον ζευγάρι απ’ όλες τις απόψεις. Πριν δυο χρόνια έπαιξαν στα ημιτελικά μαζί, η Τσέλσι συχνά-πυκνά “ψωνίζει” από τους “ροχιμπλάνκος” και πολλοί παίκτες που θα πατίσουν σήμερα στο γήπεδο, έχουν αγωνιστεί και για τις δυο ομάδες. Χαρακτηριστικό ότι η μεταγραφή του Ντιέγκο Κόστα από την Τσέλσι στην Ατλέτικο θα ανακοινωθεί ακριβώς πριν το παιχνίδι!

Εκτός όμως από τις δυο αυτές ντερμπάρες έχουμε κι άλλα δυνατά ματς, στα οποία υπάρχει ένας ελαφρύς φαβοριτισμός. Όπως το Σπόρτινγκ – Μπαρτσελόνα. Η Μπάρτσα είναι Μπάρτσα, ο Μέσι είναι Μέσι, αλλά όποιος είδε την Σπόρτινγκ να παίζει στο “ανοιχτό γήπεδο’ και δεν τρόμαξε, μάλλον λέει ψέματα. Δυνατό “τεστ” για τον Βαλβερδε και τους παίκτες του, στη γειτονική Πορτογαλία.

Τέτοιο ματς είναι και το ΤΣΣΚΑ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έμπειρη ομάδα η ΤΣΣΚΑ, ξεκίνησε με “διπλάρα” στη Λισαβόνα και σήμερα υποδέχεται το φαβορί. Η Γιουνάιτεντ έχει αρχίσει εντυπωσιακά τη σεζόν, με καλό κι επιβλητικό ποδόσφαιρο και πολλές νίκες. Ο Μουρίνιο δείχνει να μην αστειεύεται φέτος, όμως ένα παγωμένο βράδυ στη Μόσχα δεν είναι εύκολο για κανέναν.

Στο Καραμπάγκ – Ρόμα, οι Ιταλοί είναι το μεγάλο φαβορί και απλά χρειάζεται να μην “αυτοκτονήσουν”. Στα Άντερλεχτ – Σέλτικ και Βασιλεία – Μπενφίκα παίζουν ομάδες που έχασαν την πρώτη αγωνιστική. Στο πρώτο ματς, Βέλγοι και Σκωτσέζοι θα παλέψουν για την τρίτη θέση. Στο άλλο, η Μπενφίκα θέλει να μας πείσει πως ακόμα μπορεί να παλέψει την πρόκριση. Ίδωμεν.

Previous ArticleNext Article