Ειδήσεις, Ελλάδα

Θεσπρωτία: Για 3η ημέρα άφαντος ο 35χρονος Ηλίας Ντρίκος

Για 3η ημέρα παραμένει άφαντος ο 35χρονος Ηλίας Ντρίκος, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Κυριακή το πρωί, σε ορεινή περιοχή του χωριού Σίδερη Φιλιατών, σε στάβλο που διατηρούσε.
Στις έρευνες συμμετέχουν άντρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής μαζί με ειδικό σκύλο ανίχνευσης, ενώ το μεσημέρι της Τρίτης την περιοχή ερεύνησε και ελικόπτερο της Αστυνομίας χωρίς θετικό αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με τους συγγενείς του, ο νεαρός κτηνοτρόφος συνομίλησε στις 11.30 το πρωί της Κυριακής με τη σύζυγό του, που τον ενημέρωσε ότι ήταν καλεσμένοι για φαγητό στο σπίτι της μητέρας του.

Ο 35χρονος της είπε ότι βρισκόταν στον στάβλο και ότι ξεκινούσε να γυρίσει στο σπίτι.
Αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία που είχαν οι συγγενείς του, μαζί του.
Ο πατέρας του που τον αναζήτησε στον στάβλο βρήκε εκεί το αυτοκίνητο με το κλειδί στη μίζα αλλά και το κινητό του, το πορτοφόλι του και τα τσιγάρα του καθώς και όλα τα προσωπικά αντικείμενα του αγνοούμενου.
Το μεσημέρι της Κυριακής ενημερώθηκε η Πυροσβεστική που κινητοποιήθηκε αμέσως.

Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι ανοιχτές προς κάθε κατεύθυνση και δεν αποκλείουν τίποτα, ενώ το τζιπάκι του κτηνοτρόφου, που βρέθηκε εγκαταλειμμένο έξω από το μαντρί του, έχει μεταφερθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα και εξετάζεται από ειδικό κλιμάκιο της Σήμανσης.

Με το πρώτο φως, το πρωί της Τετάρτης, οι έρευνες θα συνεχιστούν στην ευρύτερη περιοχή όπου δόθηκε το τελευταίο στίγμα του 35χρονου.

www.ioannina24.gr
Previous ArticleNext Article