Αθλητικά

Ντέρμπι στην Αγγλία και γεμάτο κουπόνι

Ακόμα ένα κλασικό Σάββατο, το τελευταίο για αυτό το μήνα, αφού έρχετια διακοπή εθνικών ομάδων. Στην κορυφή του ενδιαφέροντος το Τσέλσι – Σίτι

Τελευταίο Σάββατο πριν την διακοπή και πρέπει να πάρουμε μια γερή “δόση” ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων γιατί δυο βδομάδες χωρίς ουσιαστική δράση… δεν παλεύονται. Τυπικό Σάββατο ως προς το μέγεθος του προγράμματος. Με λίγα λόγια, ας ετοιμαστούμε για πολύ μπάλα!

Εσύ ξέρεις ποιες είναι οι Εταιρείες Στοιχήματος στην Ελλάδα;

Αρχίζουμε με τι άλλο- το ελληνικό πρωτάθλημα. Τη μαγευτική Superleague. Τρια παιχνίδια για την ημέρα αυτή θα γίνουν στα γήπεδα της ελληνικής επικράτειας. Ο Παναθηναίκός βιώνοντας ίσως τη χειρότερη περίοδο της ιστορίας του θα υποδεχτεί τα Γιάννινα (18:15). Το θετικό είναι πως ο κόσμος δείχνει να συσπειρώνεται και το γήπεδο θα είναι σχεδόν γεμάτο! Λίγο αργότερα (20:30), η Λάρισα στον απόηχο της δήλωσης-παραίτησης του Αλέξη Κούγια υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ που αν και δεν παίζει καλά είναι στην δεύτερη θέση και κοιτάζει κορυφή. Το μεσημέρι (16:00) ο Πλατανιάς μετά την σπουδαία νίκη στη Ριζούπολη υποδέχεται τον Παναιτωλικό που κι αυτός έρχεται από το 2-0 επί του Παναθηναϊκού.

Μεταφερόμαστε στην Πρέμιερ Λιγκ, το κατά πολλούς κορυφαίο πρωτάθλημα του κοσμου. Ένα μεγάλο ντέρμπι μας επιφυλάσει το πρόγραμμα της ημέρας. Η πρωταθλήτρια Τσέλσι υποδέχεται ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον φετινό τίτλο, τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα (19:30). Οι “μπλε” βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά οι επιβλητικές εμφανίσεις των “πολιτών” δεν μπορούν παρά να μας προϊδεάσουν για ένα μεγάλο ντέρμπι. Κατά τ’ άλλα έχουμε ακόμα έξι παιχνίδια στο πρόγραμμα της ημέρας. Η Τότεναμ πάει στην έδρα της Χάντερσφιλντ (14:30), η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας (17:00) στα παιχνίδια των ομάδων του top-6.

Από την Αγγλία περνάμε τη σήρραγα της Μάγχης και πάμε στη Γαλλία. Εκεί έχουμε έξι παιχνίδια. Το απόγευμα (18:00) παίζει η Παρί με την Μπορντό. Παρά τα δημοσιεύματα για εσωτερικές διαμάχες στην Παρί, η ομάδα πηγαίνει από καλή εμφανιση σε καλύτερη. Τρομερή φόρμα. Η Μπορντό είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας φέτος και θα έχει ενδιαφέρον το τι θα δούμε. Στα υπόλοιπα βραδινά ματς, έχουμε μόνο αμφίρροπες αναμετρήσεις. Γαλλία είναι αυτή βλέπετε.

Πάμε στη Γερμανία. Πέντε παιχνίδια στο πρόγραμμα της ημέρας. Το μεγάλο ντέρμπι απουσιάζει, όμως δυνατά ματς έχουμε και πάλι. Η Γκλάντμπαχ υποδέχεται το φορμαρισμένο Αννόβερο. Η ποιοτική, αλλά underachieving Βόλφσμπουργκ υποδέχεται τη Μάιντζ και η Ντόρτμουντ ταξιδεύει στην έδρα της Άουγκσμπουργκ που φέτος τα πηγαίνει εξαιρετικά!

Στην Ισπανία, έχουμε τέσσερα ματς. Η Ατλέτικο ταξιδεύει στην έδρα της Λεγανιές του Δημήτρη Σιόβα. Μετά την ψυχρολουσία από την Τσέλσι, ο Σιμεόνε και οι παίκτες του θέλουν να “γυρίσουν” τον διακόπτη. Δυνατό ματς είναι φυσικά και το Σεβίλλη – Μάλαγα. Στη Μάλαγα ο Μίτσελ είναι υπ’ ατμόν, αλλά όπως έδειξε και στο τελευταίο ματς που πηρε το βαθμό όντας πίσω στο σκορ με δυο γκολ (και με 10 παίκτες), δε θα τελειώσει εύκολα. Το ματς είναι ντέρμπι (της Ανδαλουσίας) οπότε είναι όλα ανοιχτά.

Τέλος, στην Ιταλία έχουμε δυο ματς. Καμία μεγάλη ομάδα δεν παίζει. Η Ουντινέζε υποδέχεται την Σαμπντόρια και η Τζένοα υποδέχεται της Μπολόνια.

Previous ArticleNext Article