Βόρεια Εύβοια, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Μεγάλη προβολή της Αιδηψού μέσω του πολυαθλητικού Φεστιβάλ Ευεξίας που έγινε από 29/9 έως 1/10

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η έναρξη του Πολυαθλητικού Φεστιβάλ Ευεξίας, που διοργάνωσε ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού και η ATP training. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ πολλαπλών δράσεων, που για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Ελλάδα και συνδυάζει ιδανικά τον αθλητισμό, την ευεξία και τον πολιτισμό.

Παρά τις καιρικές παραφωνίες, η γιορταστική έναρξη στο κατάμεστο «Καφέ Απόλλων», σημείωσε μεγάλη επιτυχία, προκαλώντας και το ανάλογο ενδιαφέρον τόσο των ελληνικών Μ.Μ.Ε., όσο και πολλών εκπροσώπων πολιτικών και πολιτιστικών χώρων εντός και εκτός Ελλάδος.

Στον μεστό μηνυμάτων χαιρετιστήριο λόγο της, η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της γιατί βλέπουμε την Αιδηψό να επανέρχεται στις εποχές της μεγάλης αίγλης της. Μεταξύ άλλων τόνισε πως το στοίχημα της Δημοτικής Αρχής είναι η επιστροφή της Αιδηψού και της Βόρειας Εύβοιας στις πρώτες θέσεις του Παγκόσμιου Τουριστικού Χάρτη, ως κορυφαίος τόπος τουρισμού, θερμαλισμού, υγείας, ευεξίας, δραστηριοτήτων και υψηλών κοινωνικών επαφών.

Το Φεστιβάλ, που θα διαρκέσει 3 ημέρες, διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού, της Πρεσβείας της Τσεχίας, της UNESCO Πειραιώς και Νήσων και του ΕΟΤ.

Previous ArticleNext Article