• ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Έξοδος, Μαγνησία, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Για καφέ και ποτάκι στο κέντρο του Βόλου

Η διασκέδαση είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για τους φοιτητές και ο Βόλος σε αυτό τον τομέα έχει πολλά να προσφέρει.

Για πολλούς φοιτητές και λίγο πιο κυριλέ εμφανίσεις στο κέντρο του Βόλου στην οδό Ερμού και γύρω από την εκκλησία του Αγ. Νικολάου θα βρεις το πιο πολυσύχναστο σταυροδρόμι του Βόλου με μαγαζιά δεξιά και αριστερά και δυνατές μουσικές για όλα τα στυλ να σε καθηλώνουν να κάτσεις και να απολαύσεις από καπουτσίνο μέχρι βραδινά κοκτέιλ από έμπειρους μπάρμαν.

Το Route 66 έχει γίνει το πιο hot φοιτητικό σποτ του κέντρου. Το φιλικό περιβάλλον είναι αυτό που θα ξεχωρίσεις στο Route 66 και γρήγορα θα γίνεις και συ μέλος της παρέας τους. Είναι ανοιχτό από τις πρωινές ώρες για καφεδάκι μέχρι το αργά το βράδυ για ποτάκι και μπυρίτσα. Έχει οργνανώσει ξέφρενα πάρτυ που δε πρέπει να χάσεις γι’ αυτό κάνε Like στη σελίδα τους στο facebook και μάθε ότι event διοργανώνει.

Για μοναδικά cocktails το Groove, βραβευμένο ως ένα από τα καλύτερα cocktails bar της Ελλάδας έχει να σου προσφέρει ότι ζητάς αν είσαι λάτρης του ποτού και των εκλεπτυσμένων γεύσεων. Κάθε cocktail έχει τον χαρακτήρα του και οι εξειδικευμένοι μπάρμαν θα σε βοηθήσουν να βρεις το δικό σου. Η κάβα του είναι μια από τις πιο ενημερωμένες με μοναδικά ποτά συλλογή του ίδιου του ιδιοκτήτη. Θα το βρείτε ανοιχτό από το πρωί για να απολαύσετε το ωραίο πρωινό σας μέχρι αργά το βράδυ στο τελευταίο ποτό σας.

Το Azzuro στο ξεκίνημα της Κουμουνδούρου αναστατώνει το πεζόδρομο με τις δυνατές μουσικές τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ απολαμβάνεις καφέ και ποτό ενώ κάθεσαι και χαζεύεις την περατζάδα του κόσμου από μπροστά σου. Όλοι θα περάσουν από δω ή θα καταλήξουν εδώ για το τελευταίο τους σφηνάκι.

Photography by Mike Chatzigiannis

 

Previous ArticleNext Article