Ομορφιά

Τα σεξουαλικά φετίχ των ζωδίων

Ξέρεις τι τρελαίνει το σύντροφο σου στο κρεβάτι, βάση του ζωδίου του; Τι πρέπει να κάνεις και τι μπορείς να τολμήσεις, για να τον πας στα ουράνια; Είναι λίγο εκκεντρικός,γι’ αυτό μην ξαφνιαστείς αν σου μιλήσει λίγο βρώμικα ή σου δώσει ένα γλυκό χτυπηματάκι,στο κρεβάτι. Ζει,για μασάζ στο κεφάλι. Σε οποιοδήποτε σημείο,στα χείλη,τα μάτια,τα μάγουλα. Του αρέσει να εκδηλώνεται δημοσίως,ακόμα και εν ώρα εργασίας! Θα πρέπει να είσαι ανοιχτόμυαλος. Αν δεν είσαι εκκεντρικός,τότε ο Κριός δε σου κάνει. Αν του λες συνέχεια «όχι»,τότε θα τον χάσεις σαν εραστή,για πάντα. Του αρέσουν πολύ τα live sex σόου. Είναι ζηλιάρης και θέλει να συντονίζει τις ζωές των άλλων. Του αρέσει που και που,το σαδομαζοχιστικό σεξ. Αν θέλεις να γοητεύσεις έναν Κριό,βάλε τα δάχτυλά σου στα μαλλιά του,για αρχή. Και καθώς τον χαϊδεύεις ή τον δαγκώνεις ελαφρά στο λαιμο,έπεται  και η συνέχεια. Μόνο πρόσεξε! Το να ερωτοτροπείς ανόητα μαζί του ή να λες ανοησίες δεν είναι και τόσο καλό,για να τον κατακτήσεις.

Αν ο σύντροφός σου είναι Ταύρος

Του αρέσουν τα αισθησιακά παιχνίδια μια που ο κυβερνήτης του ζωδίου του,είναι η Αφροδίτη,ο πλανήτης της αγάπης. Αν είσαι πιστός,θα σου κάνει όλα σου τα χατίρια. Καλό φαγητό,ποτό,σεξ και ότι άλλο επιθυμεί,η ψυχή σου. Απλά θέλει τα πάντα. Δεν είναι οπαδός της μετριοπάθειας. Θέλει να κάνει έρωτα,απλά και μόνο για την αίσθηση της σεξουαλικής πράξης. Ότι χάνει σε πρωτοτυπία,το κερδίζει σε διάρκεια και αντοχή. Δεν του αρέσουν οι σαδομαζοχιστικές καταστάσεις. Είναι τόσο αισθησιακός και θέλει πάνω απ’ όλα να σε ικανοποιήσει,γι’ αυτό και μπορεί να κάνει οτιδήποτε τολμηρά αισθησιακό φανταστείς. Αλλά να είσαι ευγενικός μαζί του. Δίνει μεγάλη σημασία στη μυρωδιά του σώματος. Γι’ αυτό μην αγχώνεσαι για ακριβά αρώματα. Θα προτιμήσει τη φυσική σου μυρωδιά. Του αρέσει να κάνει έρωτα στη φύση,γι’ αυτό κι επιδιώκει να βρίσκεται σε μέρη με πυκνή βλάστηση,κάμπους ή αγρούς,όπου και μπορεί να αποδώσει καλύτερα σεξουαλικά.

Αν ο σύντροφός σου είναι Δίδυμος

Στο κρεβάτι,του αρέσει να δίνει και να παίρνει και είναι εφευρετικός. Του αρέσουν τα φώτα και αν του μιλάς κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης,θα τον εξιτάρεις και θα τον κάνεις ευτυχισμένο. Αν δεν τον ερεθίσεις πρώτα διανοητικά,είναι αδύνατο να ευχαριστηθεί το σεξ μαζί σου. Σε αυτή την περίπτωση,θα φλερτάρει δεξιά και αριστερά και θα πηγαίνει με τον έναν και με τον άλλο. Δε φημίζεται για την πίστη του,γιατί βαριέται εύκολα. Κι αυτό,γιατί πάντα ψάχνει το καλύτερο κρεβάτι μια και συνεχώς αναζητά την πρόκληση. Είναι λίγο υπερβολικός,αλλά λάμπει με την ευφυΐα του και την εξυπνάδα του,στο σεξ. Επειδή έχει ψυχικές διακυμάνσεις και του αρέσει η υπερβολή,το σεξ μπορεί να του φτιάξει τη διάθεση. Ζει για να γοητεύει και να αποπλανά. Είναι επίσης,ηδονοβλεψίας και απολαμβάνει να κοιτάει τον εραστή του,κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Του αρέσει το μασάζ και μπορεί να χειρίζεται τα χέρια του πολύ καλά.

Αν ο σύντροφός σου είναι Καρκίνος

Του αρέσει να κάνει έρωτα στο σκοτάδι περισσότερο,έτσι αποδίδει καλύτερα. Κι αυτό,γιατί ο κυβερνήτης του Καρκίνου είναι η Σελήνη. Συνήθως σκέφτεται τους πρώην εραστές του και φαντασιώνεται ότι κάνει έρωτα μαζί τους. Οι λάθος επιλογές του,στους ερωτικούς του συντρόφους,τον κάνουν να πληγώνεται εύκολα. Του αρέσει πολύ να κάνει έρωτα κοντά σε νερό ( τζακούζι, πισίνα, μπάνιο, σάουνα) και θέλει να αισθάνεται άνετα,κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Επίσης για να απολαύσει το σεξ,θα πρέπει να έχει σιγουρέψει τον εραστή του. Όταν κάνει έρωτα στο σπίτι,θα πρέπει το κρεβάτι να είναι άνετο,τα μαξιλάρια πουπουλένια και απολαμβάνει κάθε τι απαλό και χνουδωτό. Το Kama Sutra είναι για τους Καρκίνους. Μην του επιβάλεις να κάνει έρωτα με το ζόρι,γιατί δε θα αποδώσει. Αλλά όταν ξεκινήσει,να είσαι έτοιμος για μια νύχτα,που θα διαρκέσει πολύ.

Αν ο σύντροφός σου είναι Λέων

Στο κρεβάτι είναι αληθινό λιοντάρι και πολλές φορές φοβίζει τον εραστή του. Υπάρχουν στιγμές που του αρέσει το ωμό σεξ. Του αρέσει πολύ το μασάζ στην πλάτη,το απολαμβάνει και με αυτόν τον τρόπο του φεύγει το άγχος και χαλαρώνει. Από τη στιγμή που θα κάνεις έρωτα με έναν Λέοντα,μην περιμένεις να σε ερωτευθεί αμέσως. Θα χρειαστείς υπομονη και όταν ξεκινήσει απαιτεί ικανοποίηση,προσοχή και αυτοέλεγχο. Του αρέσει να κάνει έρωτα σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα,γεμάτη πολυτέλεια. Απολαμβάνει τα χάδια στο έπακρον και του αρέσει να μιλάει στο κρεβάτι. Εκείνο που θέλει πιο πολύ να ακούσει,είναι να του επιβεβαιώνεις συνεχώς,πόσο καλός εραστής είναι. Αν έχεις επιλέξει ένα λιοντάρι στο κρεβάτι σου,να είσαι προετοιμασμένος για οτιδήποτε. Είναι σίγουρο ότι θα σε καθηλώσει και δε θα μπορέσεις να του αντισταθείς. Αλλά καλό θα ήταν,να μην του δοθείς αμέσως. Θα ενθουσιασθεί,αν δει ότι έχεις αυτοέλεγχο.

Αν ο σύντροφός σου είναι Παρθένος

Αν και η Παρθένος έχει εκκεντρικές ιδέες στο κρεβάτι,δε δείχνει το μάξιμουμ της σεξουαλικότητάς της,αν δεν έχει τον τέλειο εραστή!! Της αρέσει η συνήθεια,γι’ αυτό προσπάθησε να κοιμάσαι συνέχεια μαζί της και ποιος ξέρει,τι μπορεί να συμβεί. Είναι πολύ προσεκτική με την εξωτερική της εμφάνιση και πάντα καθαρή. Ψάχνει για τον τέλειο εραστή,αλλά μια που δεν υπάρχει,συμβιβάζεται. Ενώ εξωτερικά δείχνει πρακτική και προσγειωμένη,μέσα βαθιά στην ψυχή της έχει πολύ δυνατά πάθη,που κυριαρχούν πάνω της. Είναι μανιώδης με την υγιεινή και την καθαριότητα και θέλει χρόνο για να απολαύσει το σεξ. Θέλει να κάνει τον εραστή της ευτυχισμένο. Μερικές φορές,γίνεται λίγο παραπάνω προκλητική στο κρεβάτι. Προκάλεσέ την και δες τι μπορεί να συμβεί. Θέλει πρώτα να έχει διευθετήσει τα ζητήματα της καθημερινότητάς της και ύστερα να αφεθεί στην αγκαλιά του εραστή της.

Αν ο σύντροφός σου είναι Ζυγός

Βλέπει το σεξ σαν μια απολαυστική εμπειρία και είναι πολύ ενθουσιώδης,στο να κάνει έρωτα σε περίεργα μέρη. Θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τον εραστή του κάνοντας πράξη κάθε ερωτική του φαντασίωση,άσχετα αν έχει κατακτήσει ή όχι την καρδιά του. Μπορεί να γίνει εύκολα θύμα και προτιμά ο εραστής του,να έχει την πρωτοβουλία. Είναι πολύ ρομαντικός,αλλά η υποταγή είναι η φαντασίωσή του. Εξιτάρεται από τους καλούς τρόπους και απεχθάνεται την αγενή συμπεριφορά. Δεν είναι μόνο συναισθηματικός,αλλά και εγκεφαλικός. Ο Ζυγός,θέλει να κάνει πράξη τις ερωτικές του φαντασιώσεις. Ο κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη,γι’ αυτό δε θέλει μόνο να κάνει σεξ,αλλά επιδιώκει παράλληλα το συναίσθημα και τον αισθησιασμό. Μπορεί να καταλάβει πώς αισθάνεται ο σύντροφός του. Μισεί να περιμένει για να τραβήξει την προσοχή,γι’ αυτό και φεύγει. Για να μείνει σε μια σχέση,πρέπει να τον ερεθίσεις εγκεφαλικά.

Αν ο σύντροφός σου είναι Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι πολύ κτητικός στο κρεβάτι,αλλά μπορείς να βασίζεσαι σε αυτόν,ότι θα είναι δίπλα σου όποτε τον χρειάζεσαι. Δεν μπορείς ποτέ να καταλάβεις πως σκέφτεται ένας Σκορπιός,γιατί ξέρει πώς να κρύψει τα συναισθήματά του και τις σκέψεις του. Έχει την επιθυμία να εξερευνήσει τα σκοτεινά μέρη της σεξουαλικότητας,εκεί όπου οι άλλοι φοβούνται να βαδίσουν. Αγνοεί τα ταμπού και βλέπει το σεξ ως μία ευκαιρία,για να εξερευνήσει τα μυστικιστικά βάθη της ψυχής. Βασανίζει το αντικείμενο του πόθου του. Η αγάπη,ο πόθος και η λίμπιντο είναι όλα σημαντικά γι’ αυτόν. Το σεξ για τον Σκορπιό είναι συναισθηματικό,δραματικό,τεταμένο,γεμάτο συναισθηματικές εντάσεις και απόηχο,από επώδυνα τραύματα του παρελθόντος. Ξέρει πολύ καλά να παίρνει αυτό που θέλει στο κρεβάτι και είναι τέλειος εραστής. Του αρέσουν πολύ οι πειραματισμοί. Είναι πολύ επιδέξιος,ξέρει την τέχνη του σεξ και ξέρει πως να σε πάει στον έβδομο ουρανό.

Αν ο σύντροφός σου είναι Τοξότης

Ενδιαφέρεται και για την ποιότητα,αλλά και για την ποσότητα. Θα κρύψει τα συναισθήματά του και τις σκέψεις του από σένα,αλλά μην κάνεις το λάθος και κρύψεις κι εσύ τα δικά σου από αυτόν. Ψάχνει για κάποιον που να μπορεί να εμπιστευθεί 100% ,αλλά δε θα σου δείξει ποτέ ότι δε σε εμπιστεύεται. Του αρέσει η κίνηση,του αρέσουν τα ταξίδια και του αρέσει να κάνει έρωτα σε καινούργια μέρη,κάτω από το φως του φεγγαριού,με έναν εκφραστικό τρόπο. Για να απολαύσει την ερωτική πράξη,θα πρέπει να υπάρχει μια προεργασία. Επικοινωνία και πολύ συζήτηση,καλό φαγητό και ποτό και πολύ,πολύ γέλιο. Αν είναι κοντά στη θάλασσα ή σε έναν κάμπο,τόσο το καλύτερο!!! Του αρέσουν οι απρόβλεπτες και περίεργες καταστάσεις. Μπορεί να δοκιμάσει τα πάντα για την εμπειρία και την περιπέτεια. Άλλοτε να βασανίζει ελαφρά και άλλοτε να θέλει κατευθείαν,να μπει στην πράξη,άλλοτε να είναι συναισθηματικός και άλλοτε να είναι ωμός. Όπως,όμως και να έχει το πράγμα,το σίγουρο είναι,ότι είναι ο τέλειος εραστής.

Αν ο σύντροφός σου είναι Αιγόκερως

Θέλει να κάνει κάτι συναρπαστικό σε καινούργια μέρη,γι’ αυτό δοκίμασε να κάνεις έρωτα σε διαφορετικά μέρη,για να τον εξιτάρεις. Προσπάθησε να τον καλοπιάσεις. Βέβαια αυτό απαιτεί κάποια προσπάθεια,γι’ αυτό να του χαμογελάς που και που. Έχει αξιοπρέπεια και παρατηρητικότητα και όταν βρίσκεται σε έναν κοινωνικό χώρο,είναι ο πρώτος που θα δει την εξωτερική εμφάνιση των άλλων. Δεν του αρέσει καθόλου το προκλητικό ντύσιμο,δεν τον ερεθίζει σεξουαλικά. Του αρέσει να κάνει έρωτα στα διαλλείματα εν ώρα εργασίας,στα διαλλείματα ενός έργου που παρακολουθεί στην τηλεόραση,σε αναπαυτικούς καναπέδες,στο αυτοκίνητο και αν έχει καλή διάθεση,είναι τέλειος. Στην αρχή είναι ψυχρός,αλλά γρήγορα ζεσταίνεται και δε σταματάει. Μερικές φορές,απεχθάνεται το πορνό κι αν θα το δει είναι απλά για την εμπειρία.

Αν ο σύντροφός σου είναι Υδροχόος

Του αρέσει να κρύβει τα συναισθήματά του και να δημιουργεί ένα μυστήριο γύρω του να φαίνεται ψυχρός,αλλά έτσι προστατεύει τον εαυτό του. Αν θέλεις να του τραβήξεις την προσοχή,προσπάθησε να τον διεγείρεις εγκεφαλικά. Αν δεν περιμένεις κάτι ως αντάλλαγμα,τότε θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σου. Είναι όμως εύκολο να πληγωθείς από έναν Υδροχόο,γιατί ποτέ δε ξέρεις τι σκέφτεται και τι αισθάνεται. Αν είναι σκεφτικός και σιωπηλός και είσαι μαζί του,τότε κάτι άλλο σκέφτεται. Βλέπει το σεξ σαν μια προσωρινή διακοπή από τις δουλειές του. Μπορεί να σε ανάψει,μόνο με τον τρόπο που κινείται στο χώρο. Είναι λάτρης της εμπειρίας και της περιπέτειας στο να κάνει νέες γνωριμίες. Μην περιμένεις πίστη από αυτόν,μιας και είναι εγκεφαλικό ζώδιο κι αν ερεθιστεί το μυαλό του,δε θα αφήσει την ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη. Μπορεί να κάνει έρωτα με ένα άτομο που το βλέπει σα φίλο και όταν κάνει,ότι κάνει,να είναι και πάλι φίλοι,σα να μη συνέβη τίποτα!!!

Αν ο σύντροφός σου είναι Ιχθύς

Τους Ιχθείς είναι εύκολο να τους χειριστείς. Οτιδήποτε κι αν θέλεις είναι έτοιμοι να σου το προσφέρουν. Αν ψάχνεις κάποιον που θα σου κάνει όλα τα χατίρια στο κρεβάτι,τότε οι Ιχθείς είναι για σένα. Η απαίτησή τους είναι να τους είσαι πιστός,γιατί διαφορετικά,αν τους προκαλέσεις είναι πολύ ζηλιάρηδες. Αν εστιάσουν την προσοχή τους πάνω σου,τότε θα σε πάνε στον έβδομο ουρανό!!!  Ο αισθησιασμός είναι ο αέρας που αναπνέουν. Τους αρέσει να τους ψιθυρίζεις στο αυτί και τους αρέσουν οι αυτοσχεδιασμοί πάνω στην ερωτική πράξη. Η ερωτογενής τους ζώνη είναι τα πόδια. Αν αναζητάς να εφαρμόσεις το  Kama Sutra,τότε οι Ιχθείς θα σε αποζημιώσουν με το παραπάνω. Τους αρέσει να κάνουν έρωτα κοντά σε νερό ή ακόμα και να ακούνε τον ήχο της θάλασσας. Δίνουν σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια και θέλουν τα πάντα να είναι τέλεια,με τον εραστή τους. Δε θα βαρεθείς ποτέ το σεξ μαζί τους!

Previous ArticleNext Article