Κόσμος

Καταγράφηκε να κάνει δημόσια σεξ και το έμαθε από τη… μητέρα του (vid)

Ο… ασυγκράτητος νεαρός καταγράφηκε από κάμερα κινητού άλλου επιβάτη να επιδίδεται δημόσια σε ερωτικές περιπτύξεις με μία γυναίκα σε σταθμό τρένου στη Μεγάλη Βρετανία.

Σε οικογενειακούς μπελάδες, μάλλον έμπλεξε ο 23χρονος πρωταγωνιστής ενός βίντεο, που κάνει από χθες το γύρο του διαδικτύου.

Ο 23χρονος Ντόμινικ Ρίτσαρτσον, μετά από πολύωρη κατανάλωση αλκοόλ, «πιάστηκε στα πράσα» την ώρα που ήρθε λίγο πιο κοντά με μία 45χρονη γυναίκα σε σταθμό τρένου στο ανατολικό Λονδίνο σε ώρα και μέρος που δεν άφηναν τίποτα κρυφό από τους υπόλοιπους επιβάτες.

Μάλιστα, ο ίδιος, με αφοπλιστική ειλικρίνεια αναφέρει πως έμαθε ότι ήταν ο πρωταγωνιστής του ερωτικού σκανδάλου όταν του τηλεφώνησε η μητέρα του, που ήδη είχε δει το βίντεο.

Ο 23χρονος Ντόμινικ, βέβαια, δήλωσε μετανιωμένος για τη «στιγμιαία τρέλα» του, ενώ κατηγόρησε τον εικονολήπτη του βίντεο ότι του χάλασε τη σχέση που είχε δημιουργήσει με την 45χρονη γυναίκα, την οποία είχε γνωρίσει μόλις… μία ώρα πριν.

Τέλος, επειδή τέτοιες «στιγμιαίες τρέλες» κοστίζουν, ο νεαρός καλείται τώρα να καταβάλει πρόστιμο 170 λιρών Αγγλίας για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Previous ArticleNext Article