• ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Βόλτα στην Παραλία μας…

 

Η Παραλία του Βόλου από άκρη σε άκρη, είναι ιδανική και για τρέξιμο τις πρωινές ή τις απογευματινές ώρες που δεν έχει πολύ κόσμο. Ο περίπατος στην παραλία μας θα σου γίνει συνήθεια. Ξεκινάει από τα Παλαιά του Βόλου εκεί στα ψαράδικα και φτάνει μέχρι και τον Αγ. Κωνσταντίνο.

Το κτίριο καπναποθήκης Παπαστράτου, στο ανατολικό άκρο του λιμανιού του Βόλου, αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη. Χτίστηκε το 1926 και αποτελεί το σημείο συνάντησης. Δίπλα του υπάρχουν πολλές καφετέριες με θέα τη θάλασσα για να επιλέξεις ανάλογα το στυλ σου. Το βράδυ πάλι πολλές από τις καφετέριες οργανώνουν φοιτητικά πάρτι και το κρατάν μέχρι το πρωί σε ξέφρενους ρυθμούς. Η παραλία αποτελεί το κυριότερο σημείο συνάντησης τόσο για τους φοιτητές, όσο και για τους ντόπιους.

Ένα από τα αγαπημένα μας μαγαζιά που ξεχωρίζει στην παραλία για την ποιότητά του και τη μουσική του είναι το  Reef. Είναι το πρώτο που θα συναντήσεις και σίγουρα θα το κάνεις στέκι σου για τον καφέ ενδιάμεσα από τα μαθήματα στη σχολή σου, τον μεσημεριανό σου και το βραδινό σου ποτάκι στο μπαρ του μαγαζιού. Εδώ μαζεύονται όχι μόνο φοιτητές αλλά και βολιώτες που δεν αλλάζουν το στέκι τους χρόνια τώρα.

Previous ArticleNext Article