• ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Η Κρυσταλλία-Ειρήνη Κοσμά προτείνει στους φοιτητές Grit της LesMills

Κρυσταλλία Ειρήνη Κοσμά, 30 ετών , Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος Άσκηση Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση του τμήματος Ιατρικής Λάρισας.

1.Πόσο καιρό ασχολείσαι με το PersonalTraining;

Δεν ασχολούμαι μόνο με το personaltraining, αλλά το κάνω όσα χρόνια είμαι στο χώρο (7).

2.Τι πρόγραμμα γυμναστικής θα προτείνατε σε Φοιτητές που δεν θέλουν να αφιερώσουν πολύ χρόνο στο γυμναστήριο; Σε όσους δεν έχουν αρκετό χρόνο θα πρότεινα το Gritτης LesMills, το οποίο είναι η καινούργια προσθήκη των γυμναστηρίων GymWay. Είναι ένα απίστευτο πρόγραμμα μόνο 30 λεπτών και αποτελεί υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση. Δουλεύουμε δηλαδή σε υψηλούς ρυθμούς, γυμνάζουμε όλες τις μυϊκές ομάδες και έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα

3.Ποια είναι τα κυριότερα «ατοπήματα» των φοιτητών, όσον αφορά τη διατροφή τους και την ζωή που ακολουθούν; Τι θα τους συμβουλεύατε; Θεωρώ ότι ως φοιτητές περνούμε σε ένα άλλο στάδιο, καθώς φεύγουμε από τη γονική φροντίδα και περνούμε στη σχεδόν πλήρη ανεξαρτησία. Ενώ λοιπόν είμαστε υπεύθυνη για εμάς τους ίδιους αμελούμε τη διατροφή μας, την άσκηση και τις σωστές ώρες ύπνου. Οπότε όλοι ως φοιτητές τρώμε γρήγορο φαγητό, καταναλώνουμε πολύ αλκοόλ και κοιμόμαστε λίγο. Αν μπορούν λοιπόν να κάνουν τακτά γεύματα με φρούτα και λαχανικά, ένα 30λεπτο καθημερινής άσκησης και προσπαθούν να έχουν ένα πιο τακτικό πρόγραμμα ύπνου θα τα πάνε υπέροχα!

4. Τι προγράμματα έχετε στο καινούριο σας γυμναστήριο;

Πάρα πολλά προγράμματα! Μια επίσκεψη στο χώρο μας αρκεί για να σας πείσει.

 

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article