• ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Οι Αθλητές του Fitness Factory περιγράφουn την εμπειρία τους στο Crossfit

 

Γιώργος Μιχαηλίδης, 38 χρόνων στρατιωτικός .

Σαν έφηβος ήμουν πολίστας για περίπου 6 χρόνια και αργότερα ποδηλάτης στον χώρο του downhill. Ένα απαιτητικό άθλημα που χρειάζεται δύναμη, ευλυγισία, γρηγοράδα και αντοχή. Με συνέπεια να χρειάζομαι και κάτι άλλο ώστε να μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτό μια που απαιτεί πολύ χρόνο και ανθεκτικότητα. Πολύ γρήγορα αφότου άρχισα Crossfit  άρχισα να βλέπω καλύτερα αποτελέσματα στο downhill έχοντας δυναμώσει μέσα από το crossfit. Πλέον είμαι στον χώρο 4 χρόνια. Άμεσα προσβάσιμο, προπόνηση πλήρης σε μια ώρα,. Είναι άθλημα με συναγωνισμό ανεβάζοντας μου την αδρεναλίνη ουσία που αγαπώ! Με έχουν υπό την επίβλεψη τους εξειδικευμένοι προπονητές κάνοντας το μου ασφαλές.

Ονομάζομαι Αλίκη Καρανάσιου και είμαι 16 χρονών.

Ξεκίνησα το άθλημα αυτό στην ηλικία των 13 ετών και πραγματικά εντυπωσιάστηκα! Αν και ήμουν μικρή, η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο σε κάποιον που έχει διάθεση και θέληση. Το Crossfit προσφέρει πειθαρχία και μπορεί κάποιος να πετύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε σωματικό, πνευματικό και ψυχικό επίπεδο. Σκοπός του αθλήματος είναι να αναδείξει κανείς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Ενισχύει την κοινωνικοποίηση . Νιώθεις  μέλος μιας μεγάλης οικογένειας που τους ενώνει ένας κοινός στόχος και μια μεγάλη αγάπη, η γυμναστική.

Αποστόλης Κουτρομάνος ετών 26 .


Από  4 έως 19 χρονών ήμουν αθλητής καταδύσεων .
Ένα σοβαρό τροχαίο με ανάγκασε να τα σταματήσω όλα και να ασχοληθώ με το crossfit.  Εκεί πλέον έχουμε γίνει μια ωραία παρέα, μια μεγάλη οικογένεια και η κάθε προπόνηση σε ενώνει με το σύνολο ακόμα περισσότερο. Σε κάποιον που το σκέπτεται θα του πρότεινα άφοβα να το δοκιμάσει σίγουρα. Ο τρόπος προπόνησης δεν απαιτεί κάποιο αθλητικό υπόβαθρο και όλα γίνονται τόσο ομαλά που πραγματικά θα ενθουσιαστεί βλέποντας τις πραγματικές δυνατότητες του εαυτού του.

Ονομάζομαι Κώστας Πούλιος. Είμαι 39 ετών .


Στο παρελθόν πάντα γυμναζόμουν σε συνηθισμένα γυμναστήρια με στατικά και ελεύθερα  βάρη , και ερασιτεχνικά μπάσκετ και πολεμικές τέχνες.
Crossfit ξεκίνησα το 2011.Στην αρχή το πήρα λίγο δειλά, αλλά μετά ενθουσιάστηκα και με κέρδισε.
Όποιος  πραγματικά το σκέφτεται προσωπικά του προτείνω απλά να το αρχίσει και στην συνέχεια είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστεί….πλήρης γυμναστική και καθόλου μονότονη.
Τρεις φορές την βδομάδα επαρκούν για μια πολύ καλή διαμόρφωση σώματος και αερόβιας κατάστασης.

Κιαρα Καραμπαση είμαι 17 χρόνων

Aσχολούμαι από 5 χρόνων με το αγωνιστικό σκι και τα τελευταία 2 χρόνια έχει μπει στην ζωή μου το CROSSFIT. Αυτό που με έχει κάνει να το ερωτευτώ είναι η προσπάθεια που καταβάλω σε κάθε προπόνηση να κατακτήσω έναν στόχο,να ξεπεράσω τον εαυτό μου δηλαδή. Η ανταγωνιστικότητα του τμήματος λειτουργεί ως κίνητρο και η ενθάρρυνση από τον προπονητή και τους συναθλητές είναι μεγάλη. Το ενδιαφέρον είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει στην επόμενη προπόνηση. Κάθε μέρα οι ασκήσεις διαφοροποιούνται. Ακόμα ένα κίνητρο είναι η μεγάλη διαφορά που έχω δει στο σώμα μου αλλά και στον χαρακτήρα μου. Το μόνο που έχω να πω σε κάποιον που δεν ασχολείται ακόμα με αυτό είναι απλά να κάνει μια αρχή και να το δοκιμάσει και είμαι σίγουρη πως θα το αγαπήσει.

Previous ArticleNext Article