• ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Ο προπονητής του Crossfit Volos Γιάννης Ρήγας σε μια αποκλειστική συνέντευξη

1.CrossFit είναι το σπορ του fitness.

Fit είναι κάποιος που μπορεί να αποδίδει εξίσου καλά σε μεγάλης η μικρής διάρκειας έργο κ τόσο σε δεξιότητες δύναμης οσο κ σε δεξιότητες αντοχής,ευλιγισίας κ ισορροπίας.

Τελικά κάνοντας κάποιος CrossFit είναι ικανός να εκτελέσει οποιαδήποτε σωματική δραστηριότητα, ανα πάσα στιγμή,ειτε στην καθημερινότητά του είτε σε κάποιο άθλημα.

2.Το CrossFit είναι για όλους.

Οι ανάγκες των ανθρώπων για άσκηση δεν διαφέρουν ως προς το είδος,αλλα ως προς την ένταση-επιβάρυνση.

Με λίγα λόγια ενας αθλητής άρσης βαρών η σπρίντ, χρειάζεται υψηλή ικανότητα άρσης ενος αντικειμένου απο το έδαφος,ενω ο μέσος ασκούμενος η ο αρχάριος χρειάζεται απλα να είναι λειτουργικός σε καθημερινές κινήσεις,όπως το να σηκώσει με ασφάλεια τα ψώνια του μάρκετ απο το έδαφος η μια στοίβα με ξύλα η ενα τσουβάλι σκυλοτροφή.

3.Οι τραυματισμοί  είναι μέρος της καθημερινότητας ενός ανθρώπου, απο τη στιγμή που σηκωθεί απο τον καναπέ του.

Με το CrossFit αυτές οι πιθανότητες μειώνονται στο ελάχιστο , κ ο λόγος είναι οτι οι ασκήσεις που χρησιμοποιούμε είναι λειτουργικές.

Συνδυαστικές ασκήσεις δηλαδή που είναι στο DNA μας και μαθαίνουν στις αρθρώσεις μας να συνεργάζονται μεταξύ τους γρήγορα, αποδοτικά και με ασφάλεια.

Το κλειδί είναι να βρείτε εναν αυθεντικό χώρο CrossFit, εξετάζοντας κ επιλέγοντας τους προπονητές σύμφωνα με τις γνώσεις στο αντικείμενο κ την εμπειρία τους.

Πάρτε το Απόφαση, Δεσμευτείτε και Πετύχετε τη καλύτερη φυσική κατάσταση που είχατε ποτέ!

Previous ArticleNext Article