• ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Τουρισμός, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Αν τα ταξίδια ήταν δωρεάν, δεν θα με ξαναβλέπατε…

Τα φοιτητικά χρόνια χαρακτηρίζονται ως η καλύτερη περίοδος στην ζωή ενός ανθρώπου. Έξοδοι, ξενύχτια, πάρτι, είναι μερικά από τα πράγματα που μπορεί να απολαύσει κανείς ως φοιτητής, μιας και δεν έχει υποχρεώσεις πέρα από τη σχολή του .Το highlight όμως της φοιτητικής ζωής είναι τα ταξίδια, που ευνοούνται επειδή όλοι οι φοιτητές έχουν ελεύθερο χρόνο.

Εδώ, λοιπόν, είναι οι Ευρωπαϊκές πόλεις που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς πριν αποφοιτήσεις!

  1. Μπάνσκο

Δεν γίνεται να έχεις τελειώσει την σχολή και να μην έχεις πάει στο χιονοδρομικό κέντρο της γειτονικής χώρας! Είναι ένας φθηνός προορισμός, άρα μπορείς να πας χωρίς να ξοδέψεις πολλά και θα περάσεις και πολύ ωραία!

  1. Βερολίνο

Το Βερολίνο διαφέρει κατά πολύ από τις κλασικές γερμανικές πόλεις. Η νυχτερινή ζωή είναι φαντασμαγορική, με αποκορύφωμα τα underground parties, τα οποία ξεσηκώνουν την πόλη σε ρυθμούς… εκστατικούς!

  1. Άμστερνταμ

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει το Άμστερνταμ από την λίστα μας, για τους ευνόητους λόγους. Η πρωτεύουσα της Ολλανδίας με την ξεχωριστή αρχιτεκτονική της και την ελεύθερη πολιτική της σε θέματα όπως η χρήση ήπιων ναρκωτικών, την καθιστούν δημοφιλή προορισμό για φοιτητές που θέλουν να περάσουν καλά!

  1. Παρίσι

Ή πιο σωστά, μια ερωτεύσιμη πόλη, που οπωσδήποτε πρέπει να επισκεφτείς είτε με φίλους, είτε με το άλλο σου μισό, αν είσαι ερωτευμένο φοιτητάκι. Το Παρίσι προσφέρει από ρομαντικές βόλτες δίπλα στον Σηκουάνα… έως και μια μικρή αναδρομή στα παιδικά σου χρόνια, μιας και δεν γίνεται να πας Παρίσι

 

  1. Βαρκελώνη

Η πρωτεύουσα της Καταλονίας είναι φημισμένη για την ομορφιά της, την ποδοσφαιρική της ομάδα και φυσικά για την νυχτερινή της ζωή! Αν πας στην ‘Barna’ όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι είναι σίγουρο πως δεν θα βαρεθείς!

 

Previous ArticleNext Article