Αθλητικά, Μαγνησία

Συνεχίζει το νικηφόρο σερί η Νίκη Βόλου στο μπάσκετ

Συνεχίζει το νικηφόρο σερί, η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ στο μπάσκετ, επικρατώντας στον σημερινό αγώνα με 94 – 71 του ΑΠΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής του Πρωταθλήματος μπάσκετ.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν.Ιωνίας και παρακολούθησε το παιχνίδι, ενώ το σημερινό αγώνα παρακολούθησαν από τις κερκίδες αθλητές των ακαδημιών της Νίκης Βόλου, καθώς και παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Στο ημίχρονο ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ Μπάμπης Τουτουτζόγλου, καλωσόρισε τα παιδιά του Ορφανοτροφείου που βρέθηκαν στον αγώνα, ενώ η ομάδα θα καθιερώσει παιδική κερκίδα στο Κλειστό Γυμναστήριο σε κάθε εντός έδρας αγώνες με παιδιά των ακαδημιών κι από Ιδρύματα της πόλης.

Η Διοικούσα Επιτροπή του μπάσκετ, συγχαίρει τους παίκτες και το προπονητικό team κι ευχαριστεί την ΕΨΑ, για την προσφορά αναψυκτικών στα παιδιά.

Τα δεκάλεπτα

20 – 19, 47 – 40, 66 – 58, 94 – 71

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Πρέκας – Τύμπας): Διγενής 7 (2), Παπαζήσης 2, Αναγνωστόπουλος 15 (3), Κουτίνας 16(1), Τσεβές 8, Βλήτσιος 2, Τσώλης 24, Παπακώστας 21 (2), Καφάσης, Λωρίτης, Τοκατλίδης

ΑΠΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: Κλασίδης 13 (3), Σειντής 2, Καλομενίδης 5 (1), Μαστροδημήτρης 2, Αργυρόπουλος 1, Τσολάκης 3 (1), Σαχπατζίδης 9 (2), Πανίδης 6, Πουτούκης 3, Αθανασιάδης 2, Σαρρής 23 (2)

Previous ArticleNext Article