ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Πρόσωπο

Μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών-Μύθοι και αλήθειες

Το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών (ή τατουάζ φρυδιών για τις περισσότερες) είναι μια από τις πιο αναπτυσσόμενες τεχνικές στο χώρο της ομορφιάς τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η πρώτη επαφή των γυναικών με το μόνιμο μακιγιάζ γίνεται συχνά με επιφύλαξη και πολλές πολλές απορίες. Ευτυχώς μόλις λυθούν αυτές οι απορίες ξεκινάμε να ανακαλύπτουμε τα μοναδικά μυστικά της πρωτοποριακής αυτής τεχνικής! Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι οι βασικοί μύθοι γύρω από το μόνιμο μακιγιάζ και ας αποκαταστήσουμε σιγά-σιγά την αλήθεια!!!

Μύθος 1ος: Μετά το μόνιμο μακιγιάζ τα φρύδια μου θα είναι μαύρα.

Αλήθεια 1η: Όχι! Όχι! Όχι! Μαύρα γίνονται τα φρύδια μόνο σε περιπτώσεις κακής εφαρμογής του μόνιμου μακιγιάζ από μη επαγγελματίες του χώρου. Σε κάθε άλλη περίπτωση η επιλογή του χρώματος γίνεται μέσα από μια ευρεία γκάμα αποχρώσεων με σκοπό να είναι όσο πιο κοντά στο φυσικό χρώμα της κάθε γυναίκας ή στο χρώμα βαφής των μαλλιών της.

Μύθος 2ος: Το αποτέλεσμα του μόνιμου μακιγιάζ δεν είναι φυσικό!

Αλήθεια 2η: Κατά το παρελθόν είναι αλήθεια πως το μόνιμο μακιγιάζ βρισκόταν στα πρώτα στάδια εξέλιξης του και συχνά βλέπαμε φρύδια πολύ έντονα που έμοιαζαν αφύσικα στο γυναικείο πρόσωπο. Με την εξέλιξη της τεχνικής του μόνιμου μακγιάζ και την ανάπτυξη της μεθόδου τρίχα-τρίχα, το μόνιμο μακιγιάζ έρχεται να δώσει στα φρύδια την πυκνότητα και το επιθυμητό για κάθε πρόσωπο σχήμα με τρόπο τόσο φυσικό που δύσκολα καταλαβαίνει κανείς πως οι τρίχες δεν είναι αληθινές.

Μύθος 3ος: Το μόνιμο μακιγιάζ κρατάει λίγο.

Αλήθεια 3η: Το μόνιμο μακιγιάζ κρατάει 1,5-2 χρόνια χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως με το πέρασμα αυτού του διαστήματος έχει φύγει εντελώς το χρώμα και τα φρύδια μας φαίνονται κενά και κακοσχηματισμένα. Μετά το πέρασμα αυτού του διαστήματος είναι σκόπιμο να κάνουμε ένα επαναληπτικό retouche!

Μύθος 4ος: Το μόνιμο μακιγιάζ πονάει πολύ.

Αλήθεια 4η: Το μόνιμο μακιγιάζ κανονικά δεν πρέπει να πονάει καθόλου καθώς πριν ξεκινήσει η διαδικασία εφαρμόζεται στο δέρμα μια τοπική αναισθητική κρέμα και η επιπλέον η εφαρμογή του μόνιμου μακιγιάζ είναι αρκετά επιφανειακή ώστε να μη δημιουργεί ουλή στο δέρμα.

Μύθος 5ος: Μετά το μόνιμο μακιγιάζ δεν κάνει να πέσει νερό στην περιοχή για τις πρώτες 10 ημέρες.

Αλήθεια 5η: Ε όχι! Μπορείτε να κάνετε ντους άφοβα και να πλύνετε το πρόσωπό σας όσο συχνά εσείς θέλετε. Εντάξει καλό είναι να μην κάνετε βουτιές στη θάλασσα από την πρώτη κιόλας ημέρα! Γενικά θα πρέπει να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής καθώς το δέρμα μέχρι την πλήρη επούλωση του είναι ανοιχτό και έτσι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος επιμολύνσεων.

Μην ανησυχείτε καθόλου! Είμαστε εδώ για να αποκαταστήσουμε όλη την αλήθεια για το μόνιμο μακιγιάζ ώστε να ξεκινήσετε να απολαμβάνετε τα οφέλη του!

Previous ArticleNext Article