ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΥΓΕΙΑ, Λάρισα

Επιτυχία σημείωσε η ημερίδα “Πρόληψη Οφθαλμολογικών Παθήσεων” που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα Τερψιθέας

Πραγματοποιήθηκε στην ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας Τερψιθέας με επιτυχία και με μεγάλη  συμμετοχή πολιτών, την Πέμπτη  2 Νοεμβρίου 2017 η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Πρόληψη οφθαλμολογικών παθήσεων. Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων Δεληγιάννης Δημήτριος, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων Τσιαούσης Κων/νος, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λαρισαίων, Τοπικοί Σύμβουλοι της Κοινότητας Τερψιθέας και εκπρόσωποι φορέων.  Η ημερίδα τελούσε υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων και συνδιοργανώθηκε από τη Δημοτική Κοινότητα Τερψιθέας, τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Τερψιθέας, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου – Νηπιαγωγείου Τερψιθέας, το Αγροτικό Ιατρείο Τερψιθέας και το ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων.

Ομιλήτριες στην Εκδήλωση ήταν: Η κ. Ευαγγελία  Τσιρώνη, Αναπληρώτρια καθηγήτρια Οφθαλμολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η κ. Μαρία Κοτούλα, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Διευθύντρια ΕΣΥ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής. Οι ομιλήτριες με απλές  εμπεριστατωμένες και κατανοητές εισηγήσεις συνεπήραν το κοινό, το οποίο συμμετείχε στη συζήτηση με πολλές ερωτήσεις, στις οποίες δόθηκαν από τις εισηγήτριες οι ανάλογες απαντήσεις.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε βράβευση, για την προσφορά τους, των εθελοντών αιμοδοτών του τμήματος αιμοδοσίας της Δημοτικής Κοινότητας Τερψιθέας.

Previous ArticleNext Article