ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Λάρισα, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΕΧΝΕΣ

Τα “Χartόνια” της Κάκιας Χαλήμαγα-Χατζή στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας

Μια καινούργια έκθεση εγκαινιάζεται στις 25 Νοεμβρίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας. Μια έκθεση γεμάτη χαρτιά και χαρτόνια!

Ή μήπως δεν είναι χαρτόνια;

Η εικαστικός Κάκια Χαλήμαγα-Χατζή, μετά από 30 χρόνια από την πρώτη της ατομική έκθεση με τίτλο “Αγρότισσες”, παρουσιάζει φέτος τη δεύτερη έκθεσή της με τίτλο “Χartόνια”.

Πρόκειται για μια σειρά έργων που βασίζονται στη δική της αντιμετώπιση της καθημερινότητας: να δημιουργεί παίζοντας, μεταμορφώνοντας απλά καθημερινά υλικά, όπως χαρτόνια και χαρτοκιβώτια, σε έργα με προσωπικότητα.

Δίπλα στην Κάκια Χαλήμαγα-Χατζή, η κουκλοθεατρική ομάδα Φύρδην Μίγδην -μια ομάδα παλιών μαθητών της από το “Δημιουργικό Εργαστήρι” της. Οργανώνουν, πλαισιώνουν, παρουσιάζουν την έκθεση “Χartόνια” και αλληλεπιδρούν!

Αλληλεπιδρούν, μα αυτή τη φορά όχι με τα έργα της δάσκαλας τους κ. Κάκιας, αλλά με τα έργα της εικαστικού Κάκιας Χαλήμαγα-Χατζή. Εμπνέονται από τα έργα της και παρουσιάζουν στο χώρο της έκθεσης μια σειρά εκδηλώσεων, βασισμένων στα “Χartόνια”.

Η έκθεση θα διεξαχθεί στον εκθεσιακό χώρο του Γαλλικού Ινστιτούτου (Κούμα 28) και θα διαρκέσει από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου.

Πληροφορίες: 2410 621001

Previous ArticleNext Article