LIFESTYLE

Ο Ηλίας Βαλάσης παίρνει θέση για το φυλαχτό που έδωσε στην Όλγα Πηλιάκη

Ο Ηλίας Βαλάσης αποτελεί έναν από τους πιο εμβληματικούς παίκτες που έχουν περάσει από τα ελληνικά reality. Συμμετείχε στο πρώτο Survivor που προβλήθηκε στην χώρα μας, όντας ίσως ο πιο δυνατός παίκτης ανάμεσα σε όσους συμμετείχαν.

Πέρσι μετά από τη φρενίτιδα με το Survivor ο Ηλίας παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας τόσο για το παιχνίδι επιβίωσης όσο και για τη δική του ζωή.

Χθες, η Όλγα Πηλιάκη μνημόνευσε τον Ηλία, καθώς εξομολογήθηκε πως από τα πράγματα που έχει μαζί της στο NOMADS και το Palawan είναι το φυλαχτό που της έχει δώσει. «Μου το έδωσε ένας φίλος, τυχαίνει να τον γνωρίζεις. Είναι ο Ηλίας Βαλάσης. Το φυλαχτό είναι από το Άγιο Όρος», παραδέχτηκε η παίκτρια των Ωκεανών και συμπλήρωσε: «Μου το έφερε για να το έχω μαζί μου και να με φυλάει και τον ευχαριστώ πολύ».

Το συγκεκριμένο γεγονός φαίνεται πως προκάλεσε έκπληξη σε αρκετό κόσμο. Ο Ηλίας Βαλάσης μέσα από τα social media του πήρε θέση, μετά από καταιγισμό μηνυμάτων που έλαβε. Αναλυτικά έγραψε ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου τόνισε:

 «Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα inbox, (ούτε στην γιορτή μου δεν στείλατε τόσα) για ποιο λόγο έδωσα το φυλαχτό μου στην γυναίκα του Χανταμπάκη και μάλιστα οι περισσότεροι γράψατε γιατί το έδωσες σ αυτήν.. ” Αυτή” λοιπόν λέγεται Όλγα Πηλιάκη, την γνωρίζω από 14 χρονών κοριτσάκι, αυτή είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια, αυτή είναι ολυμπιονίκης κ για εμένα προσωπικά αυτή είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Επίσης μια σπουδαία μάνα 2 παιδιών που έχει με τον Στέλιο μια υπέροχη οικογένεια. Της έδωσα το φυλαχτό γιατί φεύγοντας από εδώ δεν θα είχε να αντιμετωπίσει μόνο τα αγωνίσματα κ την επιβίωση αλλά κ ένα σύμπαν ολόκληρο που είναι απέναντι της γεμάτο προκαταλήψεις κ στερεότυπα. Κι αν ο Χανταμπάκης σας είχε δώσει το δικαίωμα η Όλγα δεν έχει δώσει κανένα, το ακριβώς αντίθετο. Ας είμαστε δίκαιοι!».

Δείτε την ανάρτησή του.

www.peoplegreece.com

Previous ArticleNext Article