LIFESTYLE, ΜΟΥΣΙΚΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ – Μπορείς και Χειρότερα // Νέο single & video clip!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

«Μπορείς και Χειρότερα» – Νέο Single

Μουσική: Γιώργος Σαμπάνης, Soumka

Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη

 Το 4ο single από το hit-album «Λόγια Που Καίνε» (δια)πραγματεύεται τον πόνο,

ο οποίος συνεχίζει να κατασπαράζει ό,τι περισσεύει μετά την προδοσία.

Δείτε το ultra-μοντέρνο video clip σαν ξυραφάκι & νιώστε πως είναι να ελπίζεις μόνο σε… χειρότερα!

Οι επιτυχίες από το hit-album «ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ» συνεχίζονται: μετά τα single «Μόνο Εσύ», «Μην Ανησυχείς» και «Σε Σένα Σταμάτησε Η Καρδιά», αγαπημένα τραγούδια που ακούστηκαν όσο τίποτα άλλο τον τελευταίο χρόνο, τώρα ο Γιώργος Σαμπάνης κυκλοφορεί επίσημα το νέο single «Μπορείς και Χειρότερα».

Ένα hit με σκοτεινούς στίχους από την κοφτερή σαν «ξυράφι που στάζει αίμα» πένα της Ελεάνας Βραχάλη, το οποίο έχει ήδη πάνω από 3,5 εκατομμύρια ακροάσεις στο YouTube!

Την επίσημη κυκλοφορία του single «Μπορείς και Χειρότερα» συνοδεύει αυτό το ultra-μοντέρνο video clip σε σκηνοθεσία Τζίμη Δροσινού & επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου, καταφέρνοντας να οπτικοποιήσει τον (εσωτερικό) πόνο που μας κατασπαράζει μετά από κάθε μεγάλη προδοσία & μας κάνει αυτοκτονικά να (απο)ζητούμε πίσω τον απαγωγέα της καρδιάς μας, επιβεβαιώνοντας το σύνδρομο της Στοκχόλμης.

 «Δεν ξεχνάω,

κι ας περνάνε οι μερες

κι οι μήνες σα σφαίρες·

να’ρχόσουν πώς το ‘θελα.

Δεν μ’ αγάπησες, αλλά δεν πειράζει,

κανείς δεν αλλάζει,

μπορείς και χειρότερα…»

Το single «Μπορείς και Χειρότερα» & το ολοκληρωμένο άλμπουμ «ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ» κυκλοφορούν από την Cobalt Music.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ «ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ»

Δυο χρόνια μετά το άλμπουμ-σταθμό «ΜΟΝΟ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ», που έβγαλε τεράστια no1 hit και έγινε Πλατινένιο, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο ταλαντούχος, επιτυχημένος & αγαπημένος τραγουδοποιός της νέας γενιάς, κυκλοφόρησε πριν ένα χρόνο το νέο του καταπληκτικό άλμπουμ «ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ», ενθουσιάζοντας τα εκατομμύρια των fan που σταθερά εκτιμούν το ταλέντο & τη μουσική του!

Τα δέκα μεστά ποπ-ροκ τραγούδια του άλμπουμ σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη & στίχους Ελεάνας Βραχάλη (ανάμεσά τους και οι τεράστιες επιτυχίες «Μόνο Εσύ», «Σε Σένα Σταμάτησε Η Καρδιά» & «Μην Ανησυχείς») έχουν ήδη κερδίσει εκατομμύρια μουσικόφιλους, «σκοράροντας» ανεπανάληπτα συνολικά views & εκατοντάδες διθυραμβικά σχόλια!!!

Δείτε το βίντεο κλιπ εδώ:

Previous ArticleNext Article