ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά

Η σημειολογία της κόκκινης γόβας

Στο παιχνίδι του φλερτ, της κατάκτησης, της αποπλάνησης ένα από τα δυνατότερα όπλα μιας γυναίκας είναι ένα ζευγάρι κατακόκκινες γόβες… Με φούστα ή παντελόνι, με total black για έμφαση κι ένα κόκκινο κραγιόν το παιχνίδι είναι κερδισμένο!

ΚOKKINO… όπως έρωτας, αγάπη, πάθος. Όπως θυμός, κίνδυνος, απαγόρευση. Κόκκινο όπως δράση, ενέργεια, ζωτικότητα, σεξουαλικότητα. Ευτυχία, αυθορμητισμός, διέγερση, δύναμη. Κόκκινο της φωτιάς, της επιθετικότητας, της επαναστατικότητας, του πολέμου. Κόκκινο της έξαψης, του πειρασμού, της αμαρτίας. Της πρόκλησης και της πρόσκλησης. Της εξωστρέφειας, της αυτοπεποίθησης.

ΨΗΛΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ… όπως θηλυκότητα. Ανδρικό και γυναικείο φετίχ. Τακούνι στιλέτο που διεγείρει τις αντρικές φαντασιώσεις, την επιθυμία. Δώδεκα πόντοι που δηλώνουν δυναμισμό, ανεξαρτησία. Αιχμηρό, απειλητικό, σέξι!

Ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες στα πόδια σου φωτογραφίζουν μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει, μια γυναίκα που μπορεί, που δεν υπόσχεται μόνο, που διεκδικεί, που παίρνει.

Ένα θηλυκό που ισορροπεί πάνω σε ένα στιλέτο μόνο γοητευτικό μπορεί να είναι. Κι αν μάλιστα επιλέξει το κόκκινο τότε οι διαθέσεις της μοιάζουν μοιραίες. Μια εσάνς κινδύνου διαπερνά το ανδρικό κύτταρο και το προκαλεί. Είναι στη φύση του άντρα να φανεί δυνατότερος! Η κόκκινη γόβα υπόσχεται πάθος και για την αντρική λίμπιντο λειτουργεί όπως το κόκκινο πανί για τον ταύρο. Οπλοφορείς. Φοράς στιλέτο κι αναλαμβάνεις την ευθύνη! Κι αυτό δεν μπορεί παρά να ασκεί γοητεία…

Previous ArticleNext Article