Αθλητικά

Μετά τον Ολυμπιακό, η Κίμκι

Την Τρίτη, το ενδιαφέρον μας κεντρίζει η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κίμκι. Και ποδόσφαιρο έχει το πρόγραμμα, αφού ολοκληρώνονται τα προκριματικά στη ζώνη της Ευρώπης

Την Τρίτη ολοκληρώνονται τα προκριματικά του Μουντιάλ στην Ευρωπαϊκή ήπειρο, ενώ το ελληνικό ενδιαφέρον αλλάζει άθλημα και πάει προς την …πορτοκαλί μπάλα. Διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα και κάθε μέρα, ένας από τους δυο εκπροσώπους μας θα έχει αγώνα. Τώρα είναι η σειρά του Παναθηναϊκού.

Είσαι σίγουρος ότι γνωρίζεις τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος;

Βάση στο μπάσκετ δίνουμε λοιπόν, αφού όπως είπαμε το ενδιαφέρον μας στρέφεται εκεί λόγω της ποδοσφαιρικής “ξηρασίας”. Ο Παναθηναϊκός μετά το σπουδαίο διπλό στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού, καλείται να υποδεχτεί την Κίμκι στο ΟΑΚΑ. Μια Κίμκι που όπως έδειξε και πριν λίγες μέρες όταν κέρδισε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, δεν καταλαβαίνει από έδρες. Είναι μεγάλη η ποιότητα του Αλεξέι Σβεντ, του Τζέιμς Άντερσον και μερικών ακόμα παικτών της ομάδας. Μην ξεχνάμε ότι έχει το καλύτερο ρεκόρ μαζί με την ΤΣΣΚΑ (5-1). Αλλά είναι και ο Παναθηναϊκός ομάδα με βαριά φανέλα που αν βρει ρυθμό, δύσκολα χάνει. Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Γενικά, έχουμε ακόμα τρία ματς για την αγωνιστική μέρα της Ευρωλίγκα. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά την σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ, υποδέχεται την Εφές. Τη “ζημιάρα” Εφές. που έσπασε το ρόδι μέσα στη Βαρκελώνη! Η Μπασκόνια υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης των πολλών προβλημάτων, αλλά η φετινή Μπασκόνια δείχνει ομάδα με “ταβάνι”. Αν δε, βγάλεις τον Σενγκέλια από την εξίσωση τότε μιλάμε για πολύ, πολύ μέτρια ομάδα. Τέλος, η Μάλαγα υποδέχεται τη Ζαλγκίρις του εκπληκτικού Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Σάρας με τα “θαύματα” που κάνει στην Ζαλγκίρις έχει κάνει όλους τους μεγάλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ να “τρίβουν τα χέρια τους”.

Στο ποδόσφαιρο τώρα, έχουμε όπως είπαμε, την ολοκλήρωση των προκριματικών στη ζώνη της Ευρώπης. Η Ιρλανδία υποδέχεται την Δανία, στον επαναληπτικό του 0-0. Μάλλον “φλύαροι” έδειξαν οι Δανοί που ναι μεν έχουν την υπεροχή στην ποιότητα των ρόστερ (προεξέχοντος του Κρίστιαν Έρικσεν), ωστόσο δεν έπεισαν με την απόδοσή τους. Οι Ιρλανδοί είναι μαχητικοί και δεν πρόκειται να χάσουν εύκολα, αν τελικά χάσουν.

Αγώνες έχουμε και στην Αφρικανική ήπειρο. Δυο συγκεκριμένα. Σε όμιλο που δεν έχει ενδιαφέρον όμως. Η Σενεγάλη που έχει πάρει την πρόκριση, υποδέχεται τη Νότιο Αφρική. Ματς-γιορτή για τους γηπεδούχους. Στο άλλο ματς, η Μπουργκίνα Φάσο υποδέχεται το Πράσινο Ακρωτήρι (aka Κάπε Βέρντε).

Απ’ το ολότελα…

Previous ArticleNext Article