Αθλητικά, Μαγνησία, ΠΑΙΔΙ

Τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης λειτουργεί η Νίκη Βόλου

Έχοντας ως παρακαταθήκη πλήθος διακρίσεων και μεταλλίων στο υγρό στοιχείο, ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» λειτουργεί από φέτος, τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης. Ένα άθλημα το οποίο ευελπιστεί να αγκαλιαστεί και να τύχει της αγάπης του κόσμου.

Προπονήτρια είναι η Χρυσούλα Καλτσουνά και υπεύθυνη του τμήματος η Ειρήνη Χατζάκου.

Κόστος εγγραφής:10 ευρώ

Μηνιαία συνδρομή: 30 ευρώ

Εγγραφές γίνονται καθημερινά πρωινές κι απογευματινές ώρες, στο χώρο του κολυμβητηρίου ή στα τηλέφωνα 6939392605 και 6972305423

Βιογραφικό

Η Χρυσούλα Καλτσουνά γεννήθηκε το 1990. Σπούδασε στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ξεκίνησε το κολυμβητήριο από 4 ετών και στα 6 μπήκε στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Το  2008 σε ηλικία 8 ετών συμμετείχε με την ομάδα του ΝΟΒ-Α στο πρώτο μου Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης.  Έως τα 12 όπου ανέβηκε στην κατηγορία κορασίδων Α΄ κατέκτησε 2 χρυσά ,8 ασημένια και 3 χάλκινα  Πανελλήνια μετάλλια στα αγωνίσματα του Σόλο , Ντουέτο, ομαδικό, ενώ στην κατηγορία Νεανίδων και Γυναικών κατέκτησε 6 ασημένια και 5 χάλκινα Πανελλήνια μετάλλια στα αγωνίσματα του σόλο, ντουέτο ομαδικό και combo.

Στα 15 πήρε μεταγραφή στην ομάδα του ΑΝΟ- Αργυρούπολης στην Αθήνα καθώς οι υποχρεώσεις της με την εθνική ομάδα ήταν αυξημένες και δεν της επέτρεπαν την παρακολούθηση των μαθημάτων του σχολείου στο Βόλο, με αποτέλεσμα να πάρει και μεταγραφή στο Αθλητικό Γυμνάσιο του Δήμου Αργυρούπολης. Με την ομάδα του ΑΝΟ-Α  κατέκτησε 4 χρυσά και 2 ασημένια Πανελλήνια μετάλλια στα αγωνίσματα του ομαδικού και combo. Από τα 13 (2003) έως και τα 17 (2007) υπήρξε ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας Κορασίδων, Νεανίδων και Γυναικών.

Με την εθνική ομάδα Κορασίδων το διάστημα 2003-2005 κατέκτησε 4 χρυσά Μεσογειακά μετάλλια και 4 ασημένια στα Αγωνίσματα του Ομαδικού και combo. Με την εθνική ομάδα Νεανίδων και Γυναικών το διαστημα 2005-2007 κατέκτησε 1 ασημένιο και 1  χάλκινο Πανευρωπαϊκό μετάλλιο τα οποία της εξασφάλισαν και την εισαγωγή της σε σχολή των ΑΕΙ ή ΤΕΙ άνευ εξετάσεων , 2 τέταρτες και  2 πέμπτες Πανευρωπαϊκές θέσεις στα αγωνίσματα του ομαδικού και του combo. Το 2007 αποφάσισε να αποσυρθεί από την Εθνική ομάδα και να επιστρέψει στο Βόλο για να ασχοληθεί περισσότερο με το σχολείο. Το 2008 αποφοίτησε από το λύκειο, επέλεξε να εισαχθεί στο τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ:

ΔΕΥΤΕΡΑ –ΣΑΒΒΑΤΟ    

1:30- 3:00

ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

9 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

ΓΝΩΣΗ ΑΠΛΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Η Νίκη Βόλου εκφράζει την πεποίθηση ότι και το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης όπως και όλα τα τμήματα του Συλλόγου θα καταγράψει κι αυτό σημαντικές αθλητικές διακρίσεις στο χώρο του αθλήματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εύχεται καλή αρχή στο νέο τμήμα και στους υπευθύνους του και δηλώνει ότι βρίσκεται αρωγός στις προσπάθειες όλων των τμημάτων και στο έργο που επιτελούν.

Previous ArticleNext Article