Ειδήσεις, Ελλάδα

Τραγωδία στην Κάλυμνο: Νεκρός βρέθηκε ο 21χρονος φοιτητής

Τραγική εξέλιξη είχε η αναζήτηση του 21χρονου αγνοούμενου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου, καθώς εντοπίστηκε νεκρός στο σημείο που εγκατέλειψε το ποδήλατο του (Λαγκά) την περασμένη Κυριακή.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος φοιτητής φέρεται να ήταν άγρια χτυπημένος σε πρόσωπο, χέρια και πόδια.
Ο εντοπισμός του έγινε στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, μετά από έρευνες σε ολόκληρο το νησί, στις οποίες συμμετείχαν άνδρες της ΕΜΑΚ, αστυνομικοί αλλά και απλοί εθελοντές.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του νησιού, στο σημείο που βρέθηκε το ποδήλατο συχνάζουν παραβατικά στοιχεία, καθιστώντας το επικίνδυνο.

Πήγε μία βόλτα και δεν γύρισε ποτέ

Ο 21χρονος που ζούσε στην Αθήνα είχε πάει για Σαββατοκύριακο να επισκεφθεί την μητέρα του, η οποία είναι μόνιμα διορισμένη ως καθηγήτρια στο νησί της Καλύμνου, πριν χαθούν τα ίχνη του, την περασμένη Κυριακή.
Η μητέρα του, από την πρώτη στιγμή έτρεξε στην αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού της, αφού για ώρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής.
«Μαμά, πάω μια βόλτα με το ποδήλατο και επιστρέφω» ήταν τα τελευταία λόγια του 21χρονου Νικόλα Χατζηπαύλου, όπως δήλωσε στους αστυνομικούς του τμήματος Καλύμνου η μητέρα του νεαρού.
Η γυναίκα από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να περιγράψει στους αστυνομικούς την εμφάνιση του γιου της, ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η μητέρα του, την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε φούτερ, μαύρο παντελόνι και γκρι παπούτσια.

Previous ArticleNext Article