ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Πρόσωπο

Τα 3 μεγάλα λάθη που κάνεις στα φρύδια σου, σύμφωνα με την brow expert της Kim Kardashian

Είναι η «guru» των τέλειων φρυδιών (την εμπιστεύεται ακόμα και η Kim Kardashian) και γενικώς μία από τις αγαπημένες beauty experts του Hollywood. Η Anastasia Soare, δημιουργός του brand Anastasia Beverly Hills, μίλησε στο αμερικανικό InStyle για όσα πρέπει να σταματήσουν να κάνουν οι γυναίκες αν θέλουν να έχουν τέλεια φρύδια σαν αυτά των stars.

1. Άσε κάτω το τσιμπιδάκι των φρυδιών
«Ξέρεις ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που βλέπω; Οι περισσότερες γυναίκες βγάζουν τα φρύδια τους πολύ, πιστεύοντας πως έτσι θα τα κάνουν πιο τοξωτά και θα τους δώσουν περισσότερο ύψος» λέει η Soare, εξηγώντας πως στα φρύδια είναι σημαντικό να κρατήσεις τόσο τον όγκο όσο και το μήκος για να δείχνουν ωραία.

2. Ποτέ μη «γεμίζεις» τα φρύδια σου από πάνω
Σύμφωνα με την ίδια, πάντα πρέπει να «γεμίζουμε» τα φρύδια μας από την κάτω και όχι από την πάνω πλευρά τους. Ξεκίνα από το κέντρο του φρυδιού, δουλεύοντας προς τα έξω, αφού η άκρη του φρυδιού μπορεί να βαφτεί περισσότερο και να εξακολουθεί να δείχνει φυσική. Αντιθέτως, στις εσωτερικές πλευρές των φρυδιών (δηλαδή στην αρχή τους) πρέπει να χρησιμοποιήσεις ελάχιστο προϊόν για να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα. Η extra συμβουλή της Soare: Χρησιμοποίησε στην αρχή των φρυδιών ένα πιο ανοιχτόχρωμο μολύβι!

3. Μην το παρακάνεις με τα προϊόντα για τα φρύδια
Αν και η makeup expert λέει πως είναι σημαντικό να τονίζουμε λίγο τα φρύδια μας χρησιμοποιώντας ένα μολύβι, το δικό της αγαπημένο προϊόν είναι το διάφανο gel. Μετά το μολύβι, τα περνάει με το gel για να κρατήσει τις τριχούλες «στη θέση τους» και να έχει ένα άψογο αποτέλεσμα για ώρες. Με λίγα λόγια: Άσε στην άκρη τις mascara με έξτρα χρώμα και ολοκλήρωσε το look με ένα διάφανο brow setting προϊόν, χτενίζοντας προς τα πάνω και έξω. Αυτό και το μολύβι (το οποίο θα εφαρμόσεις με μέτρο) είναι τα μόνα που χρειάζεσαι για τέλεια φρύδια!

Previous ArticleNext Article