ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Λάρισα, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με Μιχάλη Χατζηγιάννη το άναμμα του δέντρου στη Λάρισα

Με το καθιερωμένο άναμμα των φώτων του χριστουγεννιάτικου δέντρου τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. στην Κεντρική πλατεία θα ξεκινήσουν οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει φέτος ο Δήμος Λαρισαίων

Την εκδήλωση θα ανοίξει  η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Η Φιλαρμονική  θα ξεκινήσει  από το Μύλο του Παππά,  θα περάσει από δρόμους και  πεζόδρομους του εμπορικού κέντρου, για να καταλήξει στην  πλατεία με μελωδίες στο κλίμα των ημερών.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος θα απευθύνει ευχές, θα αναφερθεί στις εκδηλώσεις και θα αρχίσει η γιορτή που θα κρατήσει  έναν ολόκληρο μήνα.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συναυλία του δημοφιλούς ερμηνευτή και συνθέτη Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια  του που όλοι έχουμε τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μας.

«Άγγιγμα ψυχής», «Και θα χαθώ», «Χωρίς αναπνοή», «Ακατάλληλη σκηνή», «Πάρτι», «Το σ’ αγαπώ», «Το καλοκαίρι μου», «Δεν φεύγω», «Αν μου τηλεφωνούσες», «Εκδρομή», «Μοιάζουμε», «Χέρια Ψηλά»,  μέχρι την καινούρια του δουλειά που βρίσκεται στα σκαριά  σε συνεργασία με την Λίνα Νικολακοπούλου – από την οποία ήδη έχουμε ακούσει τρία τραγούδια με πιο πρόσφατο το υπέροχο «Σε ποιον να πω το σ’ αγαπώ» που  ερμηνεύει μαζί με την Δήμητρα Γαλάνη.

Μαζί του σε μια έκτακτη συμμετοχή , ο χαρισματικός και ταλαντούχος ηθοποιός – τραγουδιστής Θανάσης Αλευράς.

Συνοδεύουν οι μουσικοί:

Σόλωνας Αποστολάκης (πιάνο-πλήκτρα, ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Ιάσωνας Μαυρογεώργος (ακουστική κιθάρα και ηλεκτρική κιθάρα), Στέλιος Κατσατσίδης (ακορντεόν)

Previous ArticleNext Article