ΑΓΡΟΤΗΣ.NEWS

Η Εταιρεία SANIDAS είναι οι ειδικοί στα αγροτικά μηχανήματα

Η εταιρεία SANIDAS ιδρύθηκε το 1984 από τον κ. Ευάγγελο Σανίδα στην Γουμένισσα και σήμερα δραστηριοποιείτε σε ολόκληρη την Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και FYROM παρέχοντας ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ λύσεις καλλιέργειας εδάφους σε Αμπελουργία, Δενδροκομία και σε γραμμικές καλλιέργειες: αρωματικών φυτών-βοτάνων-λαχανικών κ.α.

Τα εξειδικευμένα μηχανήματα μας έχουν αναγνωριστεί και βραβευτεί από πολλούς επίσημους φορείς και οργανώσεις, ειδικά στην Αμπελουργία.

Τα τελευταία χρόνια, σε συνεργασία με την γερμανική εταιρεία K.U.L.T., έχουμε δημιουργήσει και τελειοποιήσει μία νέα γκάμα εξειδικευμένων μηχανημάτων για την βιολογική καταπολέμηση των ζιζανίων ανάμεσα στο φυτό!

Επίσης, σε συνεργασία με την βουλγάρικη εταιρεία BIZON INS, προσφέρουμε μηχανές συγκομιδής κατάλληλες για την κοπή φυτών σε γραμμική καλλιέργεια, όπως είναι η λεβάντα-τσάι -μελισσόχορτο-μέντα-ελίχρυσο-ρίγανη κ.α.

Όλα τα μηχανήματα μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός με κύριο στόχο της εταιρείας να προσφέρει πάντα υψηλής ποιότητας μηχανήματα, προσφέροντας καινοτομία και εργονομία. Όλα τα μηχανήματα συνοδεύονται από CE, Εγγύηση καλής λειτουργίας και πλήρη τεχνική υποστήριξη.

Στην εταιρεία SANIDAS θα βρείτε τις αποκλειστικές αντιπροσωπείες των εταιρειών: Clemens GmbH & Co. KG, Binger Seilzug GmbH & Co. KG, SEIBERT Geratebau (BELI) GmbH, K.U.L.T. GmbH, Van Wamel B.V. (PERFECT), SCIACCO s.r.l., BIZON INS Ltd. Επίσης, προϊόντα των εταιρειών: ERO Geratebau GmbH, A.Spedo&Figli s.r.l.

Όλα τα μηχανήματα είναι διαθέσιμα σε εκθεσιακό χώρο που βρίσκεται στη έδρα μας, 1ο χλμ. Γουμένισσας – Πολυκάστρου. Αν είστε μακριά…στον δικτυακό τόπο www.sanidas-e.gr σας προσφέρουμε πληροφορίες, τεχνικά χαρακτηριστικά, εικόνες και βίντεο σχετικά με τα προϊόντα που κατασκευάζουμε και αντιπροσωπεύουμε.

Για περεταίρω διευκρινίσεις, απορίες ή τεχνική υποστήριξη θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε προσωπικά. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας, τηλεφωνικά στο 23430 42 522 ή με e-mail στοsanidase@otenet.gr

Previous ArticleNext Article