ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά

Γάλα Γαϊδούρας: Το μυστικό ομορφιάς της Κλεοπάτρας

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του γάλακτος γαϊδούρας είναι γνωστές από την εποχή του Ιπποκράτη. Η πλούσια σύσταση του, το καθιστά πολύτιμο σύμμαχο στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, την θεραπεία διάφορων ασθενειών και δερματικών παθήσεων ενώ αποτελεί ένα εξαιρετικό φυσικό καλλυντικό. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες C, A, B1, B2, B6, D και Ε, ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο, νάτριο, σίδηρο, ψευδάργυρο, ανοσφαιρίνη, γλυκερίνη, λιπαρών οξέων, ω3, ω6 και πρωτεΐνη. Ενώνεται για βαθιά ενυδάτωση και ανάπλαση του δέρματος, θεραπεία ρυτίδων και πρόληψη γήρανσης, αναδιάρθρωση, αναγέννηση και λάμψη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι το ελιξίριο ομορφιάς της βασίλισσας Κλεοπάτρας ήταν το μπάνιο σε γάλα γαϊδούρας.

Η συνεισφορά του στην υγεία μας:

Από την αρχαιότητα είχαν εντοπισθεί οι θεραπευτικές του ιδιότητες για ορισμένες παθήσεις όπως για παράδειγμα σε άτομα με δυσανεξία στο αγελαδινό γάλα, αλλεργίες και ως προληπτικό μέτρο για μια σειρά από παθήσεις ενηλίκων. Περιέχει και λιπαρά οξέα όπως Ω3 ΚΑΙ Ω6, που βοηθούν στην απορρόφηση των βιταμινών.

Αλλά και στην ομορφιά μας:

Είναι ένα πραγματικό θεραπευτικό καλλυντικό από την αρχαιότητα. Οι γυναίκες το είχαν ερωτευτεί για τις καλλυντικές του ιδιότητες και το χρησιμοποιούσαν για την περιποίηση του δέρματος τους. Έκαναν μπάνιο μέσα σε γάλα γαϊδούρας και έφτιαχναν μάσκες για το πρόσωπό τους. Είναι γνωστό ότι η βασίλισσα Κλεοπάτρα της αρχαίας Αιγύπτου, γνωστή για την εκπληκτική ομορφιά της, έκανε καθημερινά μπάνιο με γάλα γαϊδούρας. Παλιότερα, όλα τα καλλυντικά σκευάσματα που ήταν για ανάπλαση, είχαν κολλαγόνο και ελαστίνες, δίνοντας ένα αποτέλεσμα μόνο 10%-15%. Σήμερα, χρησιμοποιώντας το γάλα της γαϊδούρας στις κρέμες προσώπου, έχουμε αποτέλεσμα 50% σε ανάπλαση, δηλαδή σε αναζωογόνηση του δέρματος, σε επούλωση πληγών, σε ενυδάτωση από ψυχογενείς αφυδατώσεις!!! Μια κρέμα προσώπου από αυτό το γάλα, είναι αναπλαστική, αντιρυτιδική, συσφικτική, αντιγηραντική και ενυδατική. Όλα σε ένα δηλαδή.  Οι γυναίκες επίσης που έχουν ευαισθησίες στο δέρμα, όπως για παράδειγμα αλλεργικές αντιδράσεις, ανέχονται πιο εύκολα κρέμες που έχουν ως βάση το γάλα γαϊδούρας.

Μοναδικά καλλυντικά προϊόντα από γάλα γαϊδούρας θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Onoelixir τα οποία παράγονται από την εταιρεία Almopia Lab που εδρεύει στην Όρμα Αριδαίας. To εργαστήριό όπως και τα προϊόντα είναι αδειοδοτημένα και υπόκεινται σε ελέγχους από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων , τηρώντας τον ευρωπαϊκό Κανονισμό Ορθής Παρασκευαστικής Πρακτικής, και είναι καταχωρημένα στο ευρωπαϊκό οργανισμό CPNP!

Θα τα βρείτε σε  ΤΙΜΕΣ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ!!!

ΕΔΩ

 

Previous ArticleNext Article