ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Τρίκαλα

Hotel Padelidaki στα Τρίκαλα, η καλύτερη πρόταση για διαμονή!

Το ξενοδοχείο “Παντελιδάκη” από τα πρώτα στην πόλη των Τρικάλων βρίσκεται σε άριστο σημείο στο κέντρο της πόλης συνδυάζοντας την ησυχία και την μικρή απόσταση από  όλα τα ενδιαφέροντα σημεία της πόλης.

Πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και με 24ώρη υπηρεσία δωματίων παρέχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Ιδιοκτησία του ξενοδοχείου είναι το “Ιδρύματος Μιχαήλ Στυλιανού Παντελιδάκη” του οποίου ιδρυτής υπήρξε ο αείμνηστος και εξαίρετος χειρουργός Ιωάννης Μιχαήλ Παντελιδάκης, που με το πλούσιο επιστημονικό και φιλανθρωπικό του έργο αποτελούσε μία εξέχουσα προσωπικότητα για την πόλη των Τρικάλωναλλά το όνομα του ήταν εξίσου γνωστό σε όλη την Ελλάδα ως ιατρός και ευεργέτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ” ΊδρυμαΜιχαήλ ΣτυλιανούΠαντελιδάκη” έχει σκοπό να βρίσκεται κοντά σε άπορες οικογένειες προσφέροντας βοήθεια προκειμένου τα τέκνα αυτών να έχουν μία ελπίδα στη μόρφωση και στην ποιότητα ζωής, σε ένα καλύτερο μέλλον.

Ο ίδιος δεν έπαψε ποτέ να βοηθά και να συμπαραστέκεται σε πλήθος ανθρώπων και πολλοί θα τον θυμούνται για το φιλανθρωπικό αλλά και επιστημονικό έργο του.

Previous ArticleNext Article