LIFESTYLE

Τέλος ο Κατσινόπουλος από το Nomads

Οι συνεχόμενες ατομικές ασυλίες και το πάθος που δείχνει σε κάθε αγώνα η Αποστολία Ζώη απέδωσε τελικά. Tο κοινό του Nomads, που καλείται να ψηφίσει τους αγαπημένους του παίκτες, έδειξε την προτίμησή του στην γνωστή τραγουδίστρια, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει σε δημοτικότητα τον Γιώργο Κατσινόπουλο και τον Κωνσταντίνο Οροκλό, κάτι που της εξασφάλισε τη θέση της στην τελική τετράδα!
Το σημερινό επεισόδιο του Nomads, σε ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας, ο Νίκος Αναδιώτης ήταν εκείνος που έφτασε μέχρι τέλους κερδίζοντας το λευκό περικάρπιο και αφήνοντας δεύτερο τον κολλητό του Μαυρίδη, καθώς έμεινε περισσότερη ώρα καθισμένος σε ένα βαρέλι που δεν ήταν σταθερό. Οι δύο που αποχώρησαν πρώτοι, οι Οροκλός και Κατσινόπουλος που έπεσαν από τα βαρέλια νωρίτερα, μπήκαν απευθείας στη διαδικασία αποχώρησης.

Ακολούθησε το συμβούλιο όπου οι παίκτες επέλεξαν ως τρίτη υποψήφια την Αποστολία. Εκεί όμως έγινε η μεγάλη έκπληξη, με τον κόσμο να δείχνει ότι έχει αλλάξει διάθεση απέναντι στην Αποστολία, ενώ «τιμώρησαν» τον Κατσινόπουλο που δεν απέδιδε καλά τελευταία.

Οροκλός και Κατσινόπουλος κλήθηκαν να αγωνιστούν στον κλασικό πια στίβο μάχης με τα εμπόδια και τους δίσκους που έπρεπε να βάλουν σε τρία κλουβιά, αγώνισμα στο οποίο έχει πάρει πια το… κολάι ο μακρυμάλλης μπάρμαν και με ένα άνετο 3-0 μπήκε κι εκείνος στην τελική τετράδα, κάνοντας την δεύτερη έκπληξη!

Η αλήθεια είναι ότι ο πρωταθλητής του μπραζίλιαν ζίου ζίτσου φάνηκε να έχει τεράστιο πρόβλημα στο αριστερό πόδι, καθώς δεν μπορούσε ούτε να το πατήσει. Παρόλα αυτά αγωνίστηκε και δέχτηκε την ήττα του.

Αυτή η ήττα στοίχισε πολύ στους κολλητούς του Γιώργο Μαυρίδη και Νίκο Αναδιώτη, οι οποίοι έσκυψαν το κεφάλι και δεν έκρυψαν την στενοχώρια τους. Εδώ όμως που έχουν φτάσει τα πράγματα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, έτσι το αποδέχτηκαν και προχώρησαν, όπως τόνισαν και αργότερα στο συμβούλιο.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε εξάλλου ότι το κοινό έχει το δικαίωμα να στείλει έναν παίκτη απευθείας στον τελικό και να αφήσει τους άλλους τρεις να μονομαχήσουν στον ημιτελικό για τις δύο προνομιούχες θέσεις.

www.protothema.gr

Previous ArticleNext Article