ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά

Σε live μετάδοση παντρεύτηκε η Maria Menounos στη Νέα Υόρκη

Ναι, και όμως αυτό που μόλις διάβασες συνέβη στην πραγματικότητα και δεν σου κάνουμε καθόλου πλάκα. Μετά από μία αρκετά έντονη χρονιά για την Maria Menounos, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια και ηθοποιός παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της. Ποια είναι όμως η διαφορά και το παράδοξο της υπόθεσης;

Ο γάμος της star έλαβε χώρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη μέση της Times Square και είχε και live μετάδοση στην τηλεόραση. Η 39χρονη τηλεπερσόνα αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον εδώ και 20 χρόνια σύντροφο της, Keven Undergaro και μας έδωσε ακόμη ένα μάθημα ζωής. Μπορεί το 2017 να μην ήταν τόσο γενναιόδωρο μαζί της, όμως εκείνη το αποχαιρέτισε, κάνοντας στον εαυτό της το καλύτερο και ομορφότερο δώρο.

Ο Steve Harvey επισημοποίησε την είδηση του γάμου της Maria στο FOX TV και η star εξέπληξε ακόμη και τους γονείς της με τα νέα αυτά το βράδυ της παραμονής. Το νυφικό που φορούσε η 39χρονη ήταν του οίκου Pronovias, ενώ στα μαλλιά της επέλεξε να κάνει έναν ψηλό κότσο, προκειμένου να δείχνει και το τεράστιο πέπλο της.

«Πιστεύω αληθινά ότι μας πήρε τόσο πολύ [να παντρευτούμε] εξαιτίας των πιέσεων που δεχόμασταν σχετικά με αυτό», είπε η Maria στο People και συνέχισε: «Ήθελα πάντα η στιγμή αυτή να είναι πολύ ρομαντική και οικεία και παρόλο που αυτό που έγινε τελικά είναι το αντίθετο, μπορούμε μόνο να προσκαλέσουμε την οικογένειά μας, έτσι η πίεση για το ποιους θα έπρεπε να είχαμε καλέσει στο γάμο μας έχει φύγει. Αυτό ήταν τόσο τέλειο».

Να ζήσουν λοιπόν και να είναι ευτυχισμένοι.

 

Previous ArticleNext Article