Αθλητικά

Λονδίνο, Λισαβόνα, Τορίνο χωρισμένα στα δυο

Τετάρτη με αρκετά παιχνίδια και σπουδαία ντέρμπι σε Πρέμιερ Λιγκ, Πορτογαλία, αλλά και Κύπελλο Ιταλίας

Τετάρτη κι ένα μεγάλο ντέρμπι είναι στο επίκεντρο του προγράμματος. Που; Στην Αγγλία φυσικά. Εκτός απ’ αυτό έχουμε αγώνες για τα κύπελλα Ισπανίας κι Ιταλίας,λ πρωτάθλημα Πορτογαλίας με ένα σπουδαίο ντέρμπι κι εκεί και πρωτάθλημα Κύπρου!

Μήπως να δεις όλα τα Δωρεάν Προγνωστικά Στοιχήματος, μαζεμένα και νοικοκυρεμένα;

Αρχίζουμε με το μεγάλο ματς της ημέρας. Αρσεναλ εναντίον Τσέλσι. Κλασικό, Λονδρέζικο ντέρμπι. Η Αρσεναλ του Βενγκέρ προσπαθεί να μπει “σφήνα” στην τετράδα, αν και προς το παρόν έχει μείνει λίγο πίσω. Μια νίκη απέναντι σε μια άμεση ανταγωνίστρια είναι το μεγάλο ζητούμενο για το Βενγκέρ και τους παίκτες του. Η Τσέλσι έχει στόχο να πάρει την δεύτερη θέση από τη Γιουνάιτεντ. Αν καταφέρει να αποφύγει την ήττα στο “Εμιρέιτς” έχει βγάλει εκτός συναγωνισμού μια μεγάλη αντίπαλο. Ναι δύσκολο να κανεις τέτοιες προβλέψεις στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά θα πρόκειται για σπουδαίο αποτέλεσμα.#####

Αγωνιστική έχουμε και στην Πορτογαλία. Και μάλιστα με μεγάλο ντέρμπι. Η Μπενφίκα υποδέχεται την Σπόρτινγκ. Ντέρμπι κορυφής. Η Μπενφίκα ισοβαθμεί με την Πόρτο στην κορυφή και η Σπόρτινγκ ακολουθεί στο -3. Άρα όλοι καταλαβαίνουμε το πόσο σημαντικό είναι για τα “λιοντάρια” το ματς αυτό. Ακόμα έξι παιχνίδια στο πρόγραμμα. Η πρωτοπόρος Πόρτο πάει στην έδρα της Φεϊρένσε. Τα υπόλοιπα ματς είναι το Μαρίτιμο – Τσάβες, Μποαβίστα – Μπράγκα, Άβες – Μορεϊρένσε, Ρίο Αβε – Πάκος Φερέιρα.

Στην Κύπρο, έχουμε κανονική αγωνιστική με τέσσερα παιχνίδια. Σημαντικό παιχνίδι στη Λεμεσό ανάμεσα στoν Απόλλων και την ΑΕΛ. Στον Απόλλων έχουν βλέψεις για πρωτάθλημα και το ντέρμπι αυτό είναι οριακό. Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τον Αρη Λεμεσού, η Πάφος φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και η ΑΕΚ Λάρνακας παίζει με τη Νέα Σαλαμίνα.

Κύπελλα έχουμε στην Ισπανία και την Ιταλία. Στο Κοπα ντελ Ρέι, το πιο αμφίρροπο ματς είναι το Λας Πάλμας – Βαλένθια. Ομάδες πρώτης κατηγορίας αμφότερες, θα είναι δύσκολο το ματς. Στα υπόλοιπα έχουμε ξεκάθαρα φαβορί. Η Ατλέτικο πάει στην έδρα της Λέιδα, η Αλαβές πάει στην έδρα της Φορμεντέρα και η Σεβίλλη σ’ εκείνη της Κάντιθ. Θυμίζουμε ότι τα ματς είναι διπλά.

Στην Ιταλία τέλος, έχουμε ένα ματς. Ένα μεγάλο, τοπικό ντέρμπι. Η Γιουβέντους φιλοξενεί την Τορίνο. Μεγάλο μίσος για τους δυο αντιπάλους και η πρόκριση, αν και οι Γιουβεντίνοι είναι μεγάλο φαβορί, θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Previous ArticleNext Article