ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Πρόσωπο

Tips μακιγιάζ για καφέ μάτια

Μπορεί τα καφέ και σκούρα καστανά μάτια να μην είναι ξεχωριστά σαν χρώμα, υπάρχουν όμως μερικά τρικ στο μακιγιάζ που τα αναδεικνύουν και τα φωτίζουν.

Γενικά το καφέ χρώμα στα μάτια είναι ένα χρώμα ευπροσάρμοστο και εύκολα ταιριάζει με διάφορες αποχρώσεις, για εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Δείτε παρακάτω τους συνδυασμούς χρωμάτων που μπορείτε να κάνετε:

Μωβ – το μωβ κάνει θαύματα στα σκούρα μάτια. Συνδυάστε το χάλκινο και το σοκολατί – καφέ με απαλές αποχρώσεις του μωβ και της λεβάντας για το πρωί, ενώ για το βράδυ δώστε βάθος στα μάτια με smokey μακιγιάζ σε αποχρώσεις του μελιτζανί.

Γκρι – οι αποχρώσεις του γκρι αναδεικνύουν τα σκούρα μάτια, είτε οι ανοιχτόχρωμες είτε οι σκούρες όπως το χρώμα του κάρβουνου (charcoal). Για να φωτίσετε ένα smokey μακιγιάζ με αποχρώσεις του γκρι, την ημέρα, περάστε μερικές πινελιές από μεταλλική bronze σκιά ματιών ή μπεζ. Για το βράδυ, δώστε ένταση στα μάτια προσθέτοντας περίγραμμα με μαύρο μολύβι ματιών ή με μια σκούρα σκιά ματιών.

Μεταλλικό πράσινο – οι ασημένια ή χρυσή σκόνη μέσα στο πράσινο αναδεικνύει εκπληκτικά το ζεστό χρώμα των σκούρων ματιών. Το μεταλλικό πράσινο είναι ιδανικό για τις βραδινές εξόδους, για έντονο μακιγιάζ με eyeliner ή περίγραμμα. Συνδυάζεται απόλυτα με χρυσές ή ασημένιες απαλές πινελιές στο κινητό βλέφαρο.

Απαλό ροζ – μόνο του δεν ενδείκνυται καθόλου, όμως σε συνδυασμό με ζεστές αποχρώσεις του σοκολατί και καφέ δημιουργεί μια εκπληκτική αντίθεση.

Μεταλλικό χρυσό ή με glitter – οι φωτεινές και λαμπερές αποχρώσεις του χρυσού φωτίζουν τα πολύ σκούρα μάτια. Συνδυάζονται απόλυτα με καφέ και σοκολατί για έντονο και βαθύ βλέμμα.

Βαθύ μπλε – οι σκούρες αποχρώσεις του μπλε και ειδικά το midnight blue δεν λείπει από καμία χρωματική παλέτα καθώς είναι ένα χρώμα που δημιουργεί δραματικό και παράλληλα σέξι και σαγηνευτικό αποτέλεσμα. Είναι ιδανικό για βραδινό μακιγιάζ, σε οποιαδήποτε τεχνική το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό. Έχει όμως ένα μυστικό, θέλει πολύ καλό δούλεμα με το πινέλο για να μην αφήσει την αίσθηση του λεκέ πάνω στα βλέφαρα.

Tip: Αν δεν έχετε εμπειρία στον συνδυασμό χρωμάτων επιλέξτε την σίγουρη λύση που είναι οι διπλές παλέτες με σκιές ματιών. Έτσι, η κάθε επιλογή σας θα είναι αλάνθαστη.

Previous ArticleNext Article