Διάφορα

Τα κορίτσια αυτοϊκανοποιoύνται. Στο OMGYes μαθαίνουν τεχνικές για σόλο καριέρα χωρίς ντροπές

Ο #1 online οδηγός για την γυναικεία ηδονή σπάει ταμπού και μελετά επιστημονικά ερευνητικά δεδομένα. Η AV και η Emma Watson πιστοποιούν.

Αν πιάνει; Είμαι πολύ καλά, ευχαριστώ. Δε θα πω ψέματα, έμαθα πρόσφατα για τη σελίδα OMGYes (Oh My God Yes), που είναι ίσως μεγαλύτερος ύμνος στη γυναικεία αυτοϊκανοποίηση μετά το «τι κάνω μόνη μου μες στο σαλόνι μου».

Καλός ο αυτοσχεδιασμός και το ένστικτο, αλλά δεν λέμε όχι σε δοκιμασμένες τεχνικές που οδηγούν σε νέα μονοπάτια και απογειώνουν την τεχνική μας. Ούτε φαντάζεστε τι συμβαίνει σε αυτό το site. Με βάση την πρώτη παγκόσμια επιστημονική έρευνα για το πώς οι γυναίκες φτάνουν σε οργασμό, τι τεχνικές χρησιμοποιούν και πώς αυτοϊκανοποιούνται, δημιουργήθηκε αυτή η online βιωματική πλατφόρμα που μιλάει ανοιχτά για οτιδήποτε έχει σχέση με τη γυναικεία σεξουαλικότητα.

Τα επαναστατικά πράγματα είναι 3:

  1. Βασίζεται σε αληθινά επιστημονικά ερευνητικά δεδομένα
  2. Βλέπεις βίντεο με αληθινές εμπειρίες γυναικών που μιλούν για τις δικές τους τεχνικές, τις οποίες στη συνέχεια παρουσιάζουν στην κάμερα. (Ναι, γίνεται κοντινό στην ευαίσθητη περιοχή και τα χέρια τους.)
  3. Μπορείς να εφαρμόσεις τις κινήσεις που είδες με ψηφιακή προσομοίωση. Στην οθόνη του υπολογιστή ή στην οθόνη αφής του tablet σου. Εφαρμόζεις με τα χέρια σου όσα έμαθες σε εικονικά γεννητικά όργανα και ακούς επιτόπου σχόλια που σε κατευθύνουν για να τελειοποιήσεις την τεχνική σου.
ΣΧΕΤΙΚΑ

Εντάξει, στην αρχή είναι όντως λίγο περίεργο το συναίσθημα. Το να «χαϊδεύεις» ένα εικονικό αιδοίο στην οθόνη του tablet σου λίγο πριν πέσεις για ύπνο, δεν είναι ούτε το πιο συνηθισμένο, ούτε το πιο ερεθιστικό πράγμα στον κόσμο. Πιστέψτε με όμως, αξίζει τον κόπο. Πρέπει να το δούμε σαν μάθημα σεξουαλικής αγωγής, που στοχεύει αποκλειστικά την δική μας ικανοποίηση. Τι κι αν ήδη περνάς και μόνη σου καλά, ξέρεις ότι ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο και δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Δηλαδή χάνεις 50€ (29€ με την έκπτωση των τελευταίων ημερών), αλλά πληρώνεις τη συνδρομή μία φορά και διαρκεί για πάντα. Σαν να αγόρασες ένα βιβλίο. Μέχρι και η Emma Watson παραδέχτηκε ότι η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη, αλλά αξίζει. Ο «πρώτος κύκλος» αποτελείται από 12 επεισόδια, που βγαίνουν άνετα σε ένα σαββατοκύριακο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να βιαστείς βέβαια.

Τα ζευγάρια έχουν ξετρελαθεί, οι άνδρες βρήκαν επιτέλους σύμμαχο στο μυστήριο του γυναικείου οργασμού, το στοματικό αποενοχοποιείται και όλοι περνούν εξαιρετικά. Κάτσε κι εσύ αναπαυτικά και πειραματίσου ή δες το υλικό μαζί με το αγόρι σου, συζήτησέ το και εμπλούτισε τις γνώσεις σου.

αυτοϊκανοποίηση, αυνανισμός, γυναικείος οργασμός, OMGYes

Προσωπικά, προβληματίστηκα διερευνώντας το «κάμα σούτρα από το μέλλον», όπως χαρακτηρίζουν διεθνώς τη σελίδα.  Ενώ ο χρήστης εκτίθεται σε τόσο γυμνό και με ασυνήθιστα προφανή και ευθύ τρόπο, το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου άβολο ή σοκαριστικό. Γυναίκες κάθε ηλικίας και φυλετικής προέλευσης εξιστορούν με απλό τρόπο τις εμπειρίες τους και τις θαυμάζω. Ίσως επειδή δεν έχω ακούσει ποτέ κάποια γυναίκα να μιλά τόσο ανοιχτά για την αυτοϊκανοποίηση. Ακόμα και με τις φίλες μου δεν το έχουμε συζητήσει ποτέ. Το μεγάλο ταμπού της γυναικείας σεξουαλικότητας που ντροπιάζει τις γυναίκες και εξιτάρει τους άνδρες, μάθαμε από μικρές να το κρύβουμε, να το κουκουλώνουμε και να το κάνουμε με αηδία, ενοχή και ντροπή σαν να συμβαίνει μόνο σ’ εμάς. Ο αιώνιος μύθος με τα πολλά μυστικά, τα πνιχτά γελάκια και τις πλέον ασαφείς απαντήσεις που αγνοεί ακόμα και η επιστημονική κοινότητα, επιτέλους εκτίθεται απροκάλυπτα.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία ομοφυλόφιλη γυναίκα και ένας straight άνδρας γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο. Η Lydia Daniller και ο Rob Perkins μετρούν πια δεκαετίες φιλίας και μετά από ατέλειωτες συζητήσεις για το σεξ, έφτασε η στιγμή που συνειδητοποίησαν ότι σε μία εποχή που έμοιαζε τόσο προοδευτική, η γυναικεία ηδονή παρέμενε ένα απίστευτο ταμπού. Όταν ξεκίνησαν να ψάχνουν το θέμα, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε καν ορολογία ή έρευνες σχετικά με τις λεπτομέρειες της γυναικείας ευχαρίστησης και αυτό που οι δυο τους ξεκίνησαν ως μία προσπάθεια ερευνητικών συνεντεύξεων, κατέληξε σε ένα τεράστιο project και τη δημιουργία του OMGYes.

Αργότερα προστίθενται στην ομάδα σεξολόγοι και ερευνητές με όρεξη να μελετήσουν κάτι που δεν είχε διερευνηθεί ποτέ πριν στο παρελθόν. Πριν 4 χρόνια, με παραπάνω από 10 υπαλλήλους, το project δημοσιεύεται, πια, στο Σαν Φρανσίσκο, συνδυάζοντας φιλμ, τεχνολογία και τα πρώτα ερευνητικά δεδομένα στο είδος τους. Σήμερα η ομάδα απαρτίζεται από κινηματογραφιστές, γραφίστες, ερευνητές, εκπαιδευτικούς και σεξολόγους και το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους, ανεβάζει σίγουρα το επίπεδο όσον αφορά τον συνδυασμό της έρευνας με την τεχνολογική καινοτομία και την αξιοποίησή τους στην μετέπειτα διάχυση των ευρημάτων.

αυτοϊκανοποίηση, αυνανισμός, γυναικείος οργασμός, OMGYes

Τα βίντεο είναι υψηλής αισθητικής, χωρίς μουσικές και περιττά στολίδια. Θυμίζουν ντοκιμαντέρ και είναι ταυτόχρονα τόσο οικεία, σαν να μιλάς με μία φίλη σου. Οι γυναίκες μιλούν χαλαρά στην κάμερα, ενώ βρίσκονται σε ένα ωραίο περιβάλλον και όσο τις ακούς να μιλούν για τις εμπειρίες τους, ίσως αισθανθείς κι εσύ ότι τις θαυμάζεις. Για το θάρρος και την άνεση με την οποία μιλούν ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα τους και για το πώς κατάφεραν να είναι πλήρως συμφιλιωμένες με το σώμα τους.

Κάποιες γυναίκες από εμάς μπορεί να ευχηθούν να ξεπεράσουν επιτέλους τις ντροπές που τις καταπιέζουν και τις περιορίζουν στερώντας τους, στην ουσία, τη χαρά της ελεύθερης και απενοχοποιημένης απόλαυσης. Άλλες θα εύχονταν να αποκτούσαν κι εκείνες κάποτε το θάρρος να μιλούν τόσο ανοιχτά γι’ αυτά τα θέματα και άλλες θα ήθελα να μοιραστούν όσα έμαθαν με τις φίλες τους, για να δοθεί επιτέλους η αφορμή να το συζητήσουν ανοιχτά, σε μία κουβέντα ωραία, με ειλικρίνεια και άνεση.

Όσο για ο κομμάτι της  πρακτικής εφαρμογής που παρέχει το site, είναι από τεχνικής άποψης κορυφαίο και πρωτοποριακό. Η πληρότητα της ιστοσελίδας, η αμεσότητα των κειμένων και του οπτικοακουστικού υλικού, σε κάνουν να θέλεις να πιάσεις δουλειά στην ομάδα. Μία πρώτη επίσκεψη στο site κάνει σίγουρα, γυναίκες και άνδρες, να κολλήσουν  για ώρες. Μιμείσαι τις κινήσεις, δοκιμάζεις, παίρνεις ιδέες για το πώς να επικοινωνήσεις στον/στην σύντροφό σου όσα έμαθες, πώς να τον/την καθοδηγήσεις και, κυριότερα οι γυναίκες, νιώθουν ξαφνικά πιο σίγουρες να εκφράσουν τις επιθυμίες τους.

αυτοϊκανοποίηση, αυνανισμός, γυναικείος οργασμός, OMGYes

Η πραγματική σεξουαλική απελευθέρωση της γενιάς μας είναι διαθέσιμη για όλους και δεν τελειώνει εδώ. Σύντομα αναμένεται ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων με νέα ενημερωτικά βίντεο και πληροφορίες για διαφορετικούς τομείς σεξουαλικότητας.

αυτοϊκανοποίηση, αυνανισμός, γυναικείος οργασμός, OMGYes

Previous ArticleNext Article