ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά

Τέλεια φρύδια σε 4 βήματα

Όπως ήδη γνωρίζεις, τα πλούσια αλλά περιποιημένα φρύδια έχουν επιστρέψει. Με άλλα λόγια, θέλουμε ένα φυσικό και ταυτόχρονα προσεγμένο αποτέλεσμα. Αλήθεια, εσύ ξέρεις ποιο στυλ κολακεύει το πρόσωπο σου;

Μάθε πώς θα έχεις τέλεια φρύδια σε 4 βήματα:

Βήμα 1ο: Τα σωστά εργαλεία

Δεν είναι όλα τα προϊόντα περιποίησης των φρυδιών κατάλληλα για όλες τις γυναίκες. Αν έχεις λεπτά φρύδια, με αραιή τριχοφυΐα, μπορείς να τους προσδώσεις όγκο με gel ή με κερί με χρώμα: και τα δύο είναι πυκνόρρευστα και μένουν σταθερά στο δέρμα. Αν είναι ήδη γεμάτα, αλλά χρειάζονται καλύτερο περίγραμμα, ένα μολύβι φρυδιών θα διαμορφώσει ολόκληρο το βλέμμα σου. Αν έχεις πολύ φουντωτά, ένα διάφανο gel θα τα βοηθήσει να διατηρούνται καλοσχηματισμένα.

Βήμα 2ο: Η απόχρωση

Οι καστανές και οι κοκκινομάλλες καλύτερα να επιλέξουν απόχρωση μία ή δύο σκάλες φωτεινότερες από τα μαλλιά τους. Αντίθετα, οι γυναίκες με ξανθά ή γκρίζα φρύδια θα δείχνουν ομορφότερες με απόχρωση μία ή δύο σκάλες σκουρότερες.

Βήμα 3ο: Η σωστή εφαρμογή

Η τεχνική προετοιμασίας και επάλειψης των φρυδιών είναι το «κλειδί» για να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα. Τι να θυμάσαι; Ο σχεδιασμός του περιγράμματος της καμάρας τους ξεκινά από την εσωτερική μεριά και προς τα έξω. Ακόμη, καλύτερα είναι να απλώνεις το παχύρρευστο προϊόν με το δάχτυλο ή με ένα βουρτσάκι φρυδιών σε μικρές δόσεις, ανακατεύοντας διαρκώς, μέχρι οι τρίχες των φρυδιών σου να δείχνουν φυσικές.

Βήμα 4ο: Οι fake «ανταύγειες»

Πέρασε ένα μολύβι με λαμπερό χρώμα στην περιφέρεια των φρυδιών σου, πάνω και κάτω. Αυτή η highlighting τεχνική μειώνει την έντονη αντίθεση μεταξύ του σκούρου όγκου τους και της επιδερμίδας σου, χαρίζοντας ένα τόξο φρυδιών φωτεινό.

Previous ArticleNext Article