ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά

Η λάμψη στα μαλλιά σας με Macadamia Oil

Τους τελευταίους δύο μήνες ξεκίνησα να χρησιμοποιώ τα δύο αυτά προϊόντα ( μάσκα και serum) από λάδι Macadamia και κερατίνη  από τη Yianni Extensions και η αλλαγή στα μαλλιά μου είναι ήδη εμφανής. Ακτινοβολούνε υγεία, δεν φριζάρουν και μοσχομυρίζουν υπέροχα όλη μέρα.  Είναι τα πρώτα προϊόντα με τα οποία βλέπω αποτέλεσμα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αφού τα μαλλιά μου λόγω της συχνής βαφής και του ντεκαπάζ είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένα.

Το Macadamia Oil διεισδύει στους πόρους της τρίχας και αυξάνει την ελαστικότητα και την αντοχή της. Δίνει γυαλάδα στην τρίχα και την  προστατεύει από την θερμοκρασία. Η κερατίνη αναδομεί και ενυδατώνει την τρίχα προσθέτοντας τις χαμένες βιταμίνες της.

 Μάσκα Μαλλιών με Macadamia Οil, Κερατίνη, προβιταμίνη Β5

Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά αυξάνοντας την ελαστικότητα και την αντοχή τους ενώ παράλληλα τα προστατεύει από την θερμότητα. Ενδείκνυνται για όλους τους τύπους μαλλιών

Για παραγγελίες  πατήστε   ΕΔΩ

Serum με Macadamia και Κερατίνη, κατά του φριζαρίσματος

Το Macadamia oil είναι πολύ ελαφρύ, προσφέρει εντατική φροντίδα στα μαλλιά που φριζάρουν και τα ξεμπερδεύει τέλεια αφήνοντας τα λαμπερά, ευκολοχτένιστα και απαλά.

Για παραγγελίες πατήστε   ΕΔΩ  

Δώρα Τζανή, Beauty Editor Θεσσαλών Ομορφιά 

Previous ArticleNext Article