Μαγνησία, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το «Ρεσιτάλ» της Έρρικας Πατρικίου με αφορμή τη βράβευση εθελοντών αιμοδοτών Ν.Μαγνησίας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ, ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.30

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου και ώρα 19:30 στον Κινηματοθέατρο «Αχίλλειον», η γνωστή ερμηνεύτρια Έρρικα Πατρικίου θα παρουσιάσει την παράσταση με τίτλο «Ρεσιτάλ» μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Μαγνησίας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ». Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται,  στο πλαίσιο των  εκδηλώσεων για την επέτειο των 35 χρόνων προσφοράς αγάπης και αλτρουισμού από το σύλλογο  «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν  μέλη  του συλλόγου με μετάλλια του Υπουργείου Υγείας, Αργυρά για όσους  έχουν άνω των 25 αιμοδοσιών και  Χάλκινα για εκείνους που έχουν  άνω των 10 αιμοδοσιών.

Η ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει το «Ρεσιτάλ» μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις  της σε σημαντικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα. Η παράσταση  Η θα μας ταξιδέψει με ευφάνταστες διασκευές  τραγουδιών των Χατζιδάκι, Ξαρχάκου, Θεοδωράκη, Αττίκ, Κραουνάκη και άλλων μεγάλων Ελλήνων συνθετών  αλλά και με τραγούδια από την πλούσια μουσική παράδοση της Μεσογείου.  Εργάσθηκε με βαθιά ευαισθησία μεθοδικά,  και με έμπνευση, για να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα αντάξιο της αισθητικής των παραστάσεων που έχει παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια στο Βολιώτικο κοινό, που μέχρι τώρα την έχει ανταμείψει με την αγάπη του και την εμπιστοσύνη του.

Ο τίτλος υποδηλώνει με ιδιαίτερη δωρικότητα την εμπιστοσύνη της ερμηνεύτριας στην υπέροχη αυτή δουλειά, αφού το «Ρεσιτάλ»  είναι μια μουσική θεατρική παράσταση που δεν στερείται λυρικότητας και ισορροπεί με ευαισθησία και αισθητική στη φωνή της αλλά και στην εκρηκτική της θεατρικότητα. Η μοναδική αυτή δουλειά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τους συνεργάτες της, στο πιάνο θα τη συνοδέψει ο Ηλίας Χατζόγλου και στο βιολί ο Ιάσονας Τουφεξής. Τα κείμενα της παράστασης που ισορροπούν στο ρυθμό και στον έμμετρο λόγο της ποίησης υπογράφει η συνεργάτις της Έρρικας Πατρικίου, θεατροπαιδαγωγός-νηπιαγωγός Ευθυμία Γάτου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

Previous ArticleNext Article