ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά

Αμυγδαλέλαιο για τέλεια, υγιή μαλλιά και για πρόσωπο

Το  Αμυγδαλέλαιο είναι ένα από τα πιο χρήσιμα και σημαντικά έλαια για τα μαλλιά και την ομορφιά σου. Είναι ένα φυσικό και οικονομικό προϊόν που μπορείς να το βρεις σε οποιοδήποτε φαρμακείο στην χαμηλή τιμή των 2-4 ευρώ. Το Αμυγδαλέλαιο έχει μαλακτικές ιδιότητες και βοηθάει στην ενυδάτωση των ταλαιπωρημένων μαλλιών σου αλλά και στις κατεστραμένες άκρες τους. Λίγες μόνο σταγόνες στις άκρες των μαλλιών σου πριν λουστείς μπορούν να κάνουν θαύματα. Η ξηροδερμία του τριχωτού της κεφαλής αντιμετωπίζεται επίσης με το αμυγδαλέλαιο και τις μαλακτικές και ενυδατικές του ικανότητες αλλά θα εξαφανίσει και την ξηροδερμία επίσης.

Μια σπιτική και θαυματουργή μάσκα μαλλιών με Αμυγδαλέλαιο είναι η εξής:

  • 10 ml αμυγδαλέλαιο
  • 10 ml δαφνέλαιο
  • 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανο
  • 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμόνι

Ανακατεύεις καλά τα υλικά βάζοντας τελευταίο το λεμόνι και απλώνεις τη μάσκα σε όλο το μήκος των μαλλιών σου  κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Την αφήνεις να δράσει για μισή ώρα και μετά λούζεσαι κανονικά βάζοντας πρώτα σαμπουάν και μετά νερό. Θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας χρήση.

Όμως το Αμυγδαλέλαιο δεν έχει μόνο αυτή την ιδιότητα… Βοηθάει στην εξάλειψη των ραγάδων και στην γενική υγεία του δέρματος σου χάρη στις βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6 και Ε που περιέχει. Βοηθάει στους  μαύρους κύκλους, είναι κατά των ρυτίδων,δυναμώνει τις βλεφαρίδες και είναι ιδανικό για ντεμακιγιάζ. Ένα τόσο οικονομικό προϊόν για τόσες πολλές χρήσεις που παράλληλα είναι απόλυτα φυσικό και ασφαλές είναι απαραίτητο να υπάρχει ανάμεσα στα προϊόντα ομορφιάς σου για την καθημερινή σου περιποίηση.

Previous ArticleNext Article