Είναι το χρώμα του δυναμισμού, της αυτοπεποίθησης, της σιγουριάς. Αρκετές γυναίκες το προτιμούν, κυρίως αυτές που εργάζονται σε γραφεία. Αν σκοπεύεται να πάτε σε συνέντευξη, δε θα σας το προτείναμε γιατί ίσως εκφράζει too much αυτοπεποίθηση.

Πορτοκαλί
Έχει νεανικό, pop χαρακτήρα και ιδιαίτερα για το καλοκαίρι το προτιμούν αρκετές. Αν εργάζεστε σε χώρο που συναναστρέφεστε με άτομα νεαρής ηλικίας, δεν έχετε παρά να το επιλέξετε, ακόμα και το χειμώνα.

Κίτρινο
Δεν το επιλέγουν αρκετές γυναίκες και σίγουρα δεν ταιριάζει και σε πολλές. Είναι αποδεκτό ιδιαίτερα από όσες εργάζονται σε χώρους μόδας ή αισθητικής.

Πράσινο
Έχει bohemian, cool χαρακτήρα, γι αυτό μπορούμε να το δούμε στο μανικιούρ γυναίκας που εργάζεται σε γραφείο, σε χώρο μόδας, σε κατάστημα, γενικότερα σε όποια μπορεί να υποστηρίξει ανάλογο στιλ.

Παστέλ Αποχρώσεις
Δίνουν την αίσθηση του καθαρού δέρματος. Ιδανικό χρώμα για γυναίκες που εργάζονται σε χώρους που ασχολούνται με την υγεία.

Μπλε
Ένα ακόμη χρώμα που εκφράζει δυναμισμό, σε συνδυασμό με νεανικότητα. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι, μπορείτε να το επιλέξετε σε όποιο χώρο και αν εργάζεστε, για να κάνετε τη διαφορά από τα συνηθισμένα χρώματα.

Μαύρο
Είναι rock, μοντέρνο, κομψό αλλά και gothic. Γενικότερα το μαύρο προσαρμόζεται στο στιλ κάθε γυναίκας. Σίγουρα, δε θα θέλαμε να το δούμε σε γυναίκες που ασχολούνται με το χώρο της υγείας. Σε οποιαδήποτε άλλη θέση εργασίας θα πούμε ότι είναι μία στιλάτη επιλογή.