ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Πρόσωπο

To πρώτο Διεθνές Συνέδριο Ομορφιάς στην Ελλάδα είναι γεγονός

Beauty Blossom Congress – το μεγαλύτερο event της ΗμιMόνιμης Ομορφιάς είναι γεγονός!

Το 1ο International Brow&Lash Congress «Beauty Blossom» απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του Μόνιμου Μακιγιάζ, του Microblading και των Extensions Βλεφαρίδων και θα πραγματοποιηθεί στις 18 & 19 Μαρτίου στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο NVJ AthensPlaza!
Το μοναδικό αυτό Συνέδριο θα εστιάσει την πρώτη μέρα στις νέες, πρωτοπόρες τεχνικές για τις Βλεφαρίδες και ό,τι σχετίζεται με αυτές, ενώ τη δεύτερη μέρα θα παρουσιαστούν οι πιο σύγχρονες τάσεις στο ΗμιΜόνιμο Μακιγιάζ και το Microblading Φρυδιών!

Το Beauty Blossom Congress αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους εκπροσώπους των παραπάνω κλάδων ν’ ανοίξουν τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να μάθουν από τα μεγαλύτερα διεθνή ονόματα!
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα συνολικά 17 ομιλητές παγκοσμίου φήμης θα παρουσιάσουν με livedemonstrations και workshops τα μυστικά της επιτυχίας τους.

Θα προσφέρουν ακριβώς αυτά που χρειάζεται ο σημερινός επαγγελματίας ώστε να συμβαδίζει με τον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο και να παραμένει ενημερωμένος και ανταγωνιστικός. Όλοι όσοι επιθυμούν να δικτυωθούν, να διδαχθούν νέες τεχνικές και ν’ αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις από πολλές διεθνείς προσωπικότητες αυτών των κλάδων θα είναι εκεί.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, το διήμερο του 18 & 19 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί ο μεγαλύτερος επαγγελματικός διαγωνισμός «BB Championship» ο οποίος θα αναδείξει τους κορυφαίους Έλληνες επαγγελματίες του Microblading, Permanent Makeup και των EyelashExtensions, με έπαθλο το βραβείο του καλύτερου Έλληνα επαγγελματία και πολλά δώρα μεγάλης αξίας. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι συμμετέχοντες του Συνεδρίου, ανεξαρτήτως εμπειρίας.

Η δυναμική του Beauty Blossom Congress έγκειται όχι μόνο στη μοναδικότητα του concept, αλλά ξεχωρίζει επίσης γιατί προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα συγκεκριμένη επαγγελματική γνώση, εμπλουτισμένη με πολλές live εφαρμογές, νέες και καινοτόμες τεχνικές από κορυφαίους και διακεκριμένους επαγγελματίες, οι οποίοι ξεχωρίζουν στην παγκόσμια σκηνή.

 

 

Διοργανώτριες του Συνεδρίου “Beauty Blossom Congress” είναι οι beauty experts & top trainers – NataliaBabenko (Your Permanent Beauty Academy) και Elena Rusaleva (LAC Beautyque and Academy) οι οποίες διαπρέπουν τα τελευταία χρόνια στον κλάδο του ΗμιΜόνιμου Μακιγιάz και των Extensions Βλεφαρίδων αντίστοιχα.

Ένα είναι σίγουρο, το Beauty Blossom Congress είναι μια επένδυση σε γνώσεις που θα εκτοξεύσουν την επαγγελματική πορεία όσων το παρακολουθήσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: www.bbcongress.com, 210 3000402 & 211 111 2677.

Previous ArticleNext Article