Κόσμος, ΠΑΙΔΙ

Δείτε την 4χρονη Οdesa που είναι η νεότερη σταρ του Instagram με πάνω από 300.000 followers

Μπορεί να μην ξέρει να διαβάζει και να γράφει, όμως η τετράχρονη Οdesa παίζει στα… δάκτυλα τα social media.
Η γλυκύτατη Γερμανίδα έχει περίπου 300 χιλιάδες φανατικούς οπαδούς στο Instagram.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδα «Bild», η λιλιπούτεια Γερμανίδα τρελαίνεται να ποζάρει…

Η μικρή Odesa έγινε και μοντέλο επώνυμων οίκων :«Αγοράζω συχνά καινούρια παιχνίδια και ρούχα…Έχω περισσότερα ρούχα από τη μαμά μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στην περιοχή Delmenhorst της Γερμανίας, όπου μένει με την οικογένειά της, θεωρείται ήδη σταρ.

«Της αρέσει να βρίσκεται μπροστά από μία κάμερα», υποστηρίζει η μητέρα της Odesa, η 33χρονη Εντρίντα.

To τετράχρονο κορίτσι έχει ήδη 300 συνεργασίες με εταιρείες παιχνιδιών και μόδας. Τις έχουν κάνει προτάσεις διάσημοι οίκοι όπως, Chanel και Armani.Αυτές όμως οι συνεργασίες δεν αρέσουν σε όλους τους γονείς.

«Μερικές μητέρες με επικρίνουν για το γεγονός ότι ντύνω την κόρη μου με σικάτα ρούχα», αναφέρει η μητέρα της μικρής Γερμανίδας.

H ίδια επισημαίνει ότι το παιδί της έχει ήδη συνεργασία με τρία πρακτορεία μοντέλων, στόχος της όμως είναι να μην αγχώνει την κόρη της.

«Έπρεπε να ακυρώσουμε την φωτογράφηση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στην Αφρική, ώστε να μην την ταλαιπωρήσουμε πάρα πολύ», υποστηρίζει η μαμά Εντρίντα.

H Odesa έγινε μοντέλο όταν ένας ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων την είδε στο δρόμο.

«Μας πλησίασε στο δρόμο για να με ρωτήσει αν θα μπορούσε να την χρησιμοποιήσει για μία φωτογράφηση», αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα της.

Η μικρή, πάντως, αν και έχει αποκτήσει δημοσιότητα από το μόντελιγκ, έχει αποφασίσει πως, όταν μεγαλώσει, δεν θέλει να γίνει μοντέλο αλλά ηθοποιός. Εξάλλου έχει ήδη την εμπειρία της κάμερας…, όπως επισημαίνει η μητέρα της.

www.protothema.gr

Previous ArticleNext Article