Εκδηλώσεις, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ

Η ZeniΘ καλωσορίζει τους καταναλωτές σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας

Η «ZeniΘ», ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας, που προμηθεύει με φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα νοικοκυριά και επιχειρήσεις σ’ όλη την Ελλάδα, υποδέχεται τους καταναλωτές σ’ ένα πρωτότυπο «σπίτι» ολοκληρωμένης ενέργειας.

Το «σπίτι» της ZeniΘ ξεκίνησε ήδη το ταξίδι του με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλία και συγκεκριμένα τη Λάρισα, ενώ θα ακολουθήσουν τα Τρίκαλα, η Καρδίτσα και ο Βόλος, η Θεσσαλονίκη, οι Σέρρες, η Λαμία, η Χαλκίδα και η Αθήνα. Στόχος του είναι να ενημερώσει τους καταναλωτές για τη σωστή χρήση της ενέργειας, ώστε να βελτιώσουν την ενεργειακή κατανάλωση του νοικοκυριού τους.

Ταυτόχρονα οι επισκέπτες θα ενημερωθούν και για τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τα οφέλη που προσφέρει στον οικογενειακό προϋπολογισμό η νέα συνδυαστική υπηρεσία Zeniθ Dual Energy, που προσφέρει εκπτώσεις στα ολοκληρωμένα πακέτα ενέργειας καθώς επίσης και τα μεμονωμένα προγράμματα φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος που η Zeniθ προσφέρει πανελλαδικά.

Παράλληλα, όσοι επισκεφτούν το σπίτι της ZeniΘ θα έχουν την αποκλειστική δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό με πλούσια δώρα για τον οικιακό εξοπλισμό τους, όπως ηλεκτρικές κουζίνες, πλυντήρια και ψυγεία.

Οι σταθμοί του ταξιδιού είναι  η Καρδίτσα (26&27/2, στην Κεντρική Πλατεία και Πλατεία Παυσιλύπου αντιστοίχως). Οι επισκέψεις στη Θεσσαλία θα ολοκληρωθούν στις 28/2& 1/3 στο Βόλο.

Σχετικά με την ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει και φυσικό αέριο και ρεύμα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε και την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Η εταιρεία είναι το αποτέλεσμα της επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της ελληνικής ΔΕΠΑ και του ιταλικού κολοσσού ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατέχουν το 51% και 49% της ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος.

To νέο site της εταιρείας είναι το zenith.gr, στο οποίο οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τις προϊοντικές προσφορές της εταιρείας σε φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα.

Είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (FacebookTwitterInstagram και Linkedin), διασφαλίζοντας μια άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.  

Previous ArticleNext Article